Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Συνάντηση Χ. Γκουντενούδη με Προεδρείο και μέλη του Συλλόγου καρκινοπαθών

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης συναντήθηκε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς Γεωργία Κολεσιώτου και με μέλη του Συλλόγου

Η Σοφία Σακοράφα μιλά στη Γνώμη


Πολλά λεφτά – τρελά λεφτά πάνε κι έρχονται!

Υπογράφει η Άννα-Μαρία Παναγιωτίδου
Βλέπεις το χρήμα να καταναλώνεται με ρυθμούς αστραπής. Αναρωτιέσαι μα, τόσο χρήμα για προεκλογικά κόλπα; Σήμερα; Πάλι; Γιατί;

Μεγάλη κινητικότητα του Κώστα Γιαννόπουλου τις τελευταίες ημέρες

Την συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα είχε την Παρασκευή το μεσημέρι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με την παράταξη της ¨Περιφέρειας Πρωταθλήτριας¨ Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος.

Παρουσιάζεται την Τρίτη το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές

Υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15-4-2014, στις 14:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, όπου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές.
Θα προηγηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 13 Απριλίου 2014


Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Έχω τη γνώμη ότι προσβάλλουμε την άνοιξη όσοι δεν τη χαιρόμαστε. Κι αυτή, για να μας εκδικηθεί, στολίζει τη φύση με όλων των ειδών τα χρώματα και ραντίζει τον αέρα με όλων των λογιών τα αρώματα. Τα οποία εμείς, ενώ γνωρίζουμε πως είναι εκεί, δίπλα μας, δεν τα απολαμβάνουμε, γιατί αναλώνουμε το χρόνο μας -και την ψυχή μας- ασχολούμενοι με πράγματα περίεργα και ίσως ανούσια. Όπως είναι η… αλιεία ‘‘μαργαριταριών’’. Εγώ πάντως και αυτήν την εβδομάδα το καθήκον μου το έκανα. Εξέτισα την… ποινή μου! Ιδού ένα -μικρό- δείγμα της συγκομιδής μου:

ΣΥΡΙΖΑ: "Όχι στην εμπορευματοποίηση της υγείας"

Την Πέμπτη 10 Απριλίου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοθπούλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Ιδιωτικές Κάρτες υγείας»: όταν οι νεοφιλελεύθερες ρυθμίσεις περιορίζουν την πρόσβαση σε δημόσιες παροχές ιατρικής φροντίδας, δημιουργώντας χώρο για την εμπορευματοποίηση της υγείας και την παράνομη προβολή ιατρικών διαφημίσεων.

O ΠΑΟΚ Κεντρικού ευχαριστεί

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Κεντρικού ευχαριστεί δημόσια το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς / Τμήμα Σαμαρειτών για την συνδρομή τους στην διεξαγωγή του αγώνα μας με την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Αυτός είναι ο Δημήτρης Σισμανίδης