Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δήλωση Μάξιμου για τη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με εκπροσώπους αγελαδοτρόφων κατά την οποία εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις προτεινόμενες ρυθμίσεις της έκθεσης του ΟΟΣΑ για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος.

"Για μια δημιουργική συλλογικότητα"

Για την Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών Δ.Ε.,
υπογράφει ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς,
Γιώργος Πολυχρονιάδης
Συνάδελφοι, συναδέλφισσες

Το Π.Δ. των υποχρεωτικών μεταθέσεων που δημοσιεύθηκε την 01-03-2014 αποτελεί την πιο ωμή επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα και κεκτημένα μας. Πρόκειται για την πιο βίαιη και άδικη ανατροπή όχι μόνο εκπαιδευτικών δεδομένων αλλά ανθρώπινων ζωών.

"Παιδεία ώρα μηδέν" λέει ο Ξενέλης στη Γνώμη


Ο Συμπιλίδης με κινητή μονάδα προληπτικού μαστογραφικού ελέγχου στο Κιλκίς

Το Τμήμα Γυναικών της Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς, σε συνεργασία με την Ένωσή μας και με την συμβολή του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης φιλοξενεί έμπροσθεν της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, το Σάββατο 08-03-2014 Ημέρα της Γυναίκας την κινητή μονάδα προληπτικού ελέγχου με επικεφαλής τον Διευθυντή της κλινικής μαστού του Θεαγένειου νοσοκομείου Γεώργιο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.

Θωμαϊδης και Βεργίδης κατεβαίνουν με Τζιτζικώστα

Κατατέθηκαν χθες οι πρώτες είκοσι έξι (26) υποψηφιότητες του συνδυασμού ‘’Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία’’ για τις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στον επικεφαλής του συνδυασμού, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Έπαινος Β/θμιας Εκπαίδευσης στους μαθητές Βουζίνα Φοίβο – Γεώργιο και Τσικαλά Γεώργιο

Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης αποδίδει  ΕΠΑΙΝΟ της Υπηρεσίας στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς και το μαθητή Βουζίνα Φοίβο – Γεώργιο, όπως και στο ΓΕΛ Χέρσου και το μαθητή Τσικαλά Γεώργιο, για την κατάκτηση του τρίτου βραβείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ”.

ΑΔΕΔΥ: "Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον"


Η "ρεβάνς" του Συμπιλίδη;

Γράφει ο Βασίλης Μάτσκος
Ήταν μια Πέμπτη νομίζω, το 2012, ημέρα που έληγε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων στις εκλογές του Μαϊου κι ο Γ. Συμπιλίδης "έτρεχε" να προλάβει να πάρει πίσω την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ (που προφανώς είχε προεγκριθεί, καλώς ή κακώς)... γιατί κάποιοι "έβηξαν" στην Αθήνα και στενοχώρησαν τον κο Σαμαρά...

Τσάκωσαν 37χρονο στο Λιμνότοπο Κιλκίς με 96 κιλά χασίσι

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (04.03.2014) το βράδυ τη σύλληψη, ενός ημεδαπού ηλικίας 37 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κυριακής της Ορθοδοξίας στο Πολύκαστρο

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την επίσημη δοξολογία για τον εορτασμό της Κυριακής της Ορθοδοξίας που θα τελεστεί στον ιερό ναό Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

Ταξί παρέσυρε 58χρονο και τον σκότωσε

Στις 04.03.2014 το απόγευμα, στο 7ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βέροιας – Σκύδρας, το Δ.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο (ταξί) που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός παρέσυρε 58χρονο ημεδαπό πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 58χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 09:00 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Ζητούνται ιδιώτες συνεργάτες από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την 5η Μαρτίου 2014 μέχρι την 24η ώρα της 5ης Απριλίου 2014, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, το οποίο θα ισχύει από το Μάιο 2014 έως και το Δεκέμβριο 2014.