Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

H KMW (Krauss-Maffei Wegmann) διέταξε ανεξάρτητη έρευνα για τις μίζες

Η γερμανική εταιρία Krauss-Maffei Wegmann διέψευσε εκ νέου τις κατηγορίες για διαφθορά στο σκάνδαλο των ελληνικών εξοπλισμών, δίνοντας εντολή για τη διενέργεια σχετικής ανεξάρτητης έρευνας.

Άμεση ανάγκη για αίμα από το νοσοκομείο Κιλκίς

Έκκληση για αίμα ΑΒ, Α, Β, 0 / Ρέζους Αρνητικό, κάνει το νοσοκομείο Κιλκίς λόγω έλλειψης και αδυναμίας κάλυψης των περιστατικών του νοσοκομείου. Παρακαλούνται όλοι όσοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες και μπορούν να δώσουν αίμα να προσέλθουν στο τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κιλκίς, καθημερινά από τις 9:00 το πρωί μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.
Είναι άμεση ανάγκη.

Φιλανθρωπικό γκαλά και κοπή βασιλόπιτας του γυμναστηρίου Kinesis Κιλκίς

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στις 18,00 και στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου Kinesis, θα λάβει χώρα η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.

Ένα πρόγραμμα... διαβατήριο για το Ιταλικό ποδοσφαιρικό όνειρο


Παρουσίαση λευκώματος της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κιλκίς


Εξάψαλμος, Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014


H Coca Cola αποδοκιμάζεται και από τους φοιτητές

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης 
Οι απεργοί: Οι απεργοί βρέθηκαν «παντού», συνομίλησαν με εργαζόμενους και εργαζόμενες, με άνεργους και άνεργες, με συνταξιούχους, με σπουδαστές και σπουδάστριες, με φοιτητές και φοιτήτριες. Μοίρασαν ενημερωτικό υλικό σε όλες τις πόλεις της βόρειας Ελλάδας και σε πολλές πόλεις της υπόλοιπης χώρας. Επανειλημμένα εξέδραμαν στην Αθήνα και προχώρησαν σε αφισοκολλήσεις και διανομή φυλλαδίων.

Το Θρακιώτικο έθιμο της «Μπάμπως» στην Τέρπυλλο Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τερπύλλου Θα αναβιώσει και φέτος στην Τέρπυλλο, στις 7 Ιανουαρίου του 2014, το Θρακιώτικο έθιμο της «Μπάμπως».
Σύμφωνα με το έθιμο, από το πρωί οι γυναίκες του χωριού αναλαμβάνουν την εξουσία, ο παπάς, ο δάσκαλος, ο αστυνόμος κλπ, αντικαθίστανται απ’ αυτές, ενώ οι άντρες ασχολούνται με το νοικοκυριό (μπουγάδα, σιδέρωμα, φαγητό….) και όποιος τολμήσει να ξεμυτίσει από το σπίτι του τον περιμένει άγριο «μπουγέλωμα» και αυστηρό πρόστιμο.
Τα πρόστιμα που θα εισπραχθούν θα χρησιμοποιηθούν για ένα ολονύχτιο ξεφάντωμα, στο οποίο φυσικά απαγορεύεται να συμμετάσχουν οι άντρες.

Το πρώτο Δ. Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Η νέα Πρόεδρος
του Συλλόγου,
Μανιουρά Δωροθέα-Μαρία
Την 29η Δεκεμβρίου 2013 συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο διοικητικό Συμβούλιο με την ακόλουθη σύνθεση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μανιουρά Δωροθέα-Μαρία
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικολαίδης Μιχαήλ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ηλιάδου Ειρήνη

ΤΑΜΙΑΣ: Κομπινόγλου Ευτέρπη
ΜΕΛΟΣ: Μαυροπούλου Ελένη

ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ραπτοπούλου Μαρία
Σαλτσίδου Βασιλική
Γιοβατζάκη Μαριάνθη
Β΄ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

Σωτηριάδου Γεωργία
Β΄ΤΑΜΙΑΣ: 
Στεφανίδου Μελανή
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ: 
Καριοφύλλης Αθανάσιος

Προετοιμασία Κιλκισιακού για το παιχνίδι με Ελευθερούπολη

Στο Στάδιο του Κιλκίς έγινε η χθεσινή προπόνηση του Κιλκισιακού. Τακτική και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το πρόγραμμα. Το πρωί του Σαββάτου στο Σταυροχώρι θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα της Ελευθερούπολης απέναντι στον τοπικό Ορφέα.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι επιστρέφει ο Καρυπίδης και αναμένεται να αγωνιστεί και ο Σάββας Παντελιάδης. Μοναδικό πρόβλημα ο τραυματίας Αλέξανδρος Καρανδρέας.