Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Τριτέκνων του Κιλκίς


Έγινε με επιτυχία η συνάντηση για την ίδρυση Συλλόγου Τριτέκνων στην πόλη του Κιλκίς. Μετά από τις ομιλίες της κ. Μανιουρά (που έκανε την προσπάθεια ίδρυσης Συλλόγου στην πόλη του Κιλκίς) και του Προέδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου κ. Κολιώνη Χρήστου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην προσπάθεια δημιουργίας τέτοιου είδους Συλλόγων για τους γονείς με πολλά παιδιά όπως οι τρίτεκνες οικογένειες, έγιναν οι εκλογές του νέου Συλλόγου Τριτέκνων στο Κιλκίς όπου όσοι εκλέχτηκαν θα συγκροτηθούν σε σώμα νέου Δ.Σ. με το νέο έτος.

Ο Α.Σ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς, με μετάλλιο από το Πανελλήνιο Κύπελλο TAE KWON DO της ΕΛ.Ο.Τ

Στις 20-21-22/12/2013 ημέρες Παρασκευή -Σάββατο-Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Α Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων - Κορασίδων της ΕΛ.Ο.Τ. στο Ολυμπιακό Στάδιο Περιστερίου της Αθήνας.

Στο Stretto Κιλκίς, ο χορός της ΚΝΕ την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου


Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Πολιτιστικό Κέντρο Παντελεήμονα Κιλκίς

Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα και το Στέκι Νεολαίας σας προσκαλούν την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Παντελεήμονα σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που στήσαμε θα βρείτε λιχουδιές, ζωγραφιές, παιχνίδια και εκπλήξεις για όλους! Και φυσικά τον Αη Βασίλη!!! Σας περιμένουμε.

Τι πρέπει να ξέρετε για την απαγόρευση καπνίσματος

"Ενημερώνουμε τα μέλη του συλλόγου, ότι θα ξεκινήσουν έλεγχοι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα από τα αρμόδια όργανα υγειονομικών υπηρεσιών μαζί με το ένστολο προσωπικό της αστυνομίας για την εφαρμογή του νόμου 3868/2010 ΦΕΚ 129Ά(3-8-2010) (περί απαγόρευσης του καπνίσματος).

Έναρξη σεμιναρίων για γονείς και εκπαιδευτικούς στη Σχολή Γονέων Νομού Κιλκίς


Οι LIFELIKE PORTRAIT επιστρέφουν στο Eightball Club Livestage στις 26 Δεκεμβρίου 2013








Οι LIFELIKE PORTRAIT επιστρέφουν στο Eightball Club Livestage στις 26|12 κλείνοντας τις live εμφανίσεις τους για το έτος 2013!

Test event του Kilkis Semimarathon από τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς



Με μεγάλη επιτυχία και αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου το test event του Kilkis Semimarathon. Αθλητές από τις γύρω περιοχές αλλά και από ...Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να τρέξουν την διαδρομή του περσινού αγώνα αλλά και τα νέα μονοπάτια που έχουν προστεθεί.

Δήλωση Φραγκούλη Φράγκου στη Γνώμη


Εκδήλωση αλληλεγγύης στο Κεντρικό Κιλκίς


Φράγκος Φραγκούλης: "Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι"



Το βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡ0 Κιλκίς, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη παρουσίασαν το βιβλίο του Επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγού Φραγκοὐλη Σ. Φράγκου με τίτλο ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013, στις 20:30, στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου Κιλκίς.
Για το βιβλίο μίλησε ο κ. Παναγιώτης Εσκίογλου Καθηγητής ΑΠΘ και Συγγραφὲας.

Ο 17χρονος Γιάννης Τσολακίδης από τον Αλέξανδρο Κιλκίς στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης

Υπέγραψε ο Γιάννης Τσολακίδης επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (στη φωτογραφία με τον μάνατζερ του Χρήστο Γάτση). Παιδί γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς, ετών 17.