Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας

Με 2013 ευχές για το νέο έτος, προσκαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Γυναικών Γρίβας να τιμήσουν με την παρουσία τους την ετήσια Κοπή της Βασιλόπιτας, που θα γίνει στην ψησταριά «Γρηγόρης» την Κυριακή 13 Ιανουαρίου ώρα 5.30 μ.μ.
Την εκδήλωση θα συνοδέψει ζωντανή μουσική
Τιμή πρόσκλησης 8,00 € με πλήρες μενού και ποτό

Γερμανικός Τύπος: "O καλός και ο κακός Παπακωνσταντίνου"

Oι κατηγορίες κατά του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, η περιοδεία του Αντ. Σαμαρά σε αναζήτηση επενδυτών που ξεκινά την προσεχή εβδομάδα και το ρεκόρ απασχόλησης στη Γερμανία στα σχόλια του τύπου

Καλωσόρισμα Νέου Έτους στην Αντιπεριφέρεια Κιλκις

Τις καθιερωμένες ευχές -με την ευκαιρία του Νέου Έτους- δέχθηκε την Πρωτοχρονιά στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.Χρήστος Γκουντενούδης. 

Ο Μηνάς Σαμαντζίδης ο νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης

Ο 43χρονος ψυχίατρος Μηνάς Σαμαντζίδης, είναι ο νέος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά, ύστερα από την παραίτηση που υπέβαλε από την εν λόγω θέση ο μικροβιολόγος Δημήτρης Τσάμης.

Ευχαριστήριο προς τον Σύλλογο Καρκινοπαθών ν. Κιλκίς

"Σε μία όμορφη ατμόσφαιρα την ημέρα του αγιασμού του νέου γραφείου του Σ.Κ.Ν.Κ και της έκθεσης αγιογραφίας της αγαπημένης Συμεωνίδου Μαρίας, η πρόεδρος προέβη σε βράβευση μου. 
Η αναγνώριση των ανθρώπων που βοηθήθηκαν από το σύλλογο έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και ηθική ικανοποίηση μέσα στην καρδιά μου. Παρόλα αυτά τους ευχαριστώ που με τίμησαν προσφέροντας μου έναν πίνακα ζωγραφικής, έργο της κας. Τσιρίκα Αθηνάς και για τα καλά λόγια της προέδρου.

Προκήρυξη 18ου Πανελληνίου Ποιητικού Διαγωνισμού από την ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ‘’ΤΕΧΝΗ’’ ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει το Δέκατο Όγδοο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο ‘’Κούρος Ευρωπού’’, με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.
Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για το διαγωνισμό πρέπει:
1) Να μην έχουν εκδοθεί.
2) Να είναι δακτυλογραφημένες σε τρία αντίτυπα.
3) Να είναι 20 έως 30 σελίδες η κάθε μία.

Πρόγραμμα εορτασμού Θεοφανείων στο Δήμο Κιλκίς

Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013, ανήμερα των Θεοφανείων, στο Δήμο Κιλκίς θα λάβουν χώρα οι ακόλουθες εκδηλώσεις: 

Δύο νέα κρούσματα λύσσας στο Κιλκίς

Τα δύο νέα κρούσματα λύσσας σε αλεπούδες στο Σταυροχώρι και στο Μεταλλικό, έρχονται να προστεθούν στα δύο προηγούμενα του Μεταξοχωρίου και της Κάτω Ποταμιάς, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Νομό μας σε τέσσερα (όλα αλεπούδες).
Επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουμε επίσης στους Νομούς Κοζάνης, Καστοριάς και Πέλλης. Η αλεπού παγκόσμια θεωρείται ως βασική αποθήκη του ιού στη φύση.

Αναστολή λειτουργίας του Κ.Τ.Ε.Ο. Κιλκίς από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Π.Ε.Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες ότι από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 αναστέλλεται η λειτουργία του Κ.Τ.Ε.Ο Κιλκίς.  Η αναστολή λειτουργίας -που ισχύει και για τα υπόλοιπα 6 δημόσια Κ.Τ.Ε.Ο. της Π.Κ.Μ.- έχει προσωρινό χαρακτήρα, μέχρι την οριστική πιστοποίησή τους με το Διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008, στο πεδίο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων, σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4070/2012.

Τον συνέλαβαν για χρέη 498.396,78 ευρώ προς το Δημόσιο

Συνελήφθη σήμερα (03.01.2013) το πρωί, στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 54 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Το ύψος του χρέους ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 498.396,78 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο». Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

15χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο 76χρονου

Στις 02.01.2012 το βράδυ στο Λευκώνα Σερρών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, ένας ημεδαπός 15 ετών, διότι αφαίρεσε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ενός 76χρονου από το Σιτοχώρι Σερρών. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον 76χρονο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας.

Μπήκαν στο εργοστάσιο και έκλεψαν εργαλεία

Στις 02.01.2012 το μεσημέρι στο 33ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, δύο ημεδαποί 37 και 46 ετών, διότι από εργοστάσιο ενός 71χρονου αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία. Τα εργαλεία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 71χρονο. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Σκοτώθηκαν δύο άτομα σε τροχαίο στη Λητή

Φωτογραφία αρχείου
Απογευματινές ώρες χθες (02-01-2013), στο 20 χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δεύτερου οχήματος και 70χρονης συνεπιβάτιδάς του.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΑΥΓΗ ·Λίστα Λαγκάρντ- Δίδυμο ποινικών ευθυνών·Πανηγυρίζουν για πλεόνασμα 2,31 δις – Στα 9,35 δις τα «φέσια» του Δημοσίου·»Ποδαρικό» με απολύσεις –Και συνδικαλιστών («Πόρτο Καρράς και άλλες επιχειρήσεις)
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Κάνουν Φορο-χώραφα και τα εκτός Σχεδίου – Ηλεκτρονική πρόσκληση σε ιδιοκτήτες θα απευθύνει το υπουργείο Οικονομικών·Πανελλήνιες Εξετάσεις – Αλλαγές στο μηχανογραφικό·Η κυβέρνηση κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης – Σφοδρή αντιπαράθεση για τη Λίστα Λαγκάρντ