Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Παρουσίαση του βιβλίου «Γκασταρμπάιτερ η οδυνηρή φυγή» στο Κιλκίς

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 μ.μ το βιβλιοπωλείο Επιλογές (Δημητράκου 5) σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς (Πλατεία Δημοτικής αγοράς) παρουσιάζουν το βιβλίο «Γκασταρμπάιτερ η οδυνηρή φυγή» (εκδ. Manus Scripta), της Έλενας Αρτζανίδου.
Ένα βιβλίο ανησυχητικά επίκαιρο παράλληλα όμως και αισιόδοξο, που καταγράφει πραγματικά γεγονότα μέσα από βιώματα της συγγραφέως και χιλιάδων μεταναστών την περίοδο 1960-1974.
Η παρουσίαση θα γίνει στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς από το Δημήτρη Γουλή, Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, το δημοσιογράφο Όμηρο Ταχμαζίδη και τη συγγραφέα.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής Π.Ε ν. Κιλκίς Κώστας Ραμπίδης.
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.