Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Επίσκεψη 20 μαθητών του Κιλκίς στη Βουλή

Το τριήμερο 14,15 και 16 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στην Αθήνα. 20 μαθητές της Έκτης τάξης του σχολείου μαζί με 23 γονείς – κηδεμόνες επισκέφθηκαν, μετά από πρόσκληση, τη Βουλή των Ελλήνων.

Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Βουλής και γνώρισαν τη διαχρονική ιστορία του κτιρίου της Βουλής, αλλά και τα σημαντικότερα πολιτικά πρόσωπα της πολιτικής μας ζωής.

Οι Μαθητές και οι γονείς εκτός από τη Βουλή των Ελλήνων ξεναγήθηκαν στην Ακρόπολη ( Προπύλαια – Παρθενώνας – Ερέχθειο) και στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Επισκέφθηκαν ακόμη την Πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό μέγαρο, το Μέγαρο Μαξίμου, τον Εθνικό Κήπο, το Ζάππειο, το Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο), το Μοναστηράκι και την Πλάκα.

Επισκέφθηκαν επίσης και το Αττικό ζωολογικό πάρκο.

Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου ευχαριστούν τους γονείς των μαθητών για την συμμετοχή τους καθώς επίσης και για τη δυνατότητα που έδωσαν στα παιδιά τους, να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της Αθήνας και να μάθουν περισσότερα για την ιστορία της πρωτεύουσας του Ελληνικού κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.