Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Τρεις νέοι «Πρόσκοποι Έθνους» από το Κιλκίς

Οι Πρόσκοποι Κιλκίς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με ιδιαίτερη περηφάνια ανακοινώνουν ότι το περασμένο Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, άλλα τρία παιδιά της τοπικής Προσκοπικής Κίνησης είναι και επίσημα «Πρόσκοποι του Έθνους».

Προσλήψεις 22 ατόμων σε ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά ανακοινώνει την πρόσληψη είκοσι δύο (22) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Οργανισμού (για την Κεντρική Υπηρεσία, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και τις περιφερειακές του οργανικές μονάδες, που εδρεύουν στους νομούς Θεσσαλονίκης, Πέλλας και Ημαθίας).

(Video) Βιωματικό σεμινάριο της UNICEF για εκπαιδευτικούς του νομού Κιλκίς


Το βιωματικό σεμινάριο της UNICEF για εκπαιδευτικούς του νομού Κιλκίς, διοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς και υλοποιήθηκε στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Oμιλία Γ. Γεωργαντά στην Πάτρα

Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Μέτρα για τη μείωση της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές επί ακινήτων και την διευκόλυνση των ιδιοκτητών ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργος Γεωργαντάς από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων νομού Αχαΐας, ιδρυτικό μέλος της ΠΟΜΙΔΑ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πάτρα.

Κιλκίς: Συνελήφθη 38χρονος για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (25 Νοεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 38χρονος ημεδαπός, για υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών


Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - συζήτηση για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών που οργάνωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αίας Κιλκίς vs Άτλας Κιλκίς 3-0

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς 
Με το δεξί ξεκίνησαν τα κορίτσια του Αίαντα που κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ16 τον Άτλα Κιλκίς.
Ο Αίας ήταν ανώτερος καθόλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασε στη νίκη χωρίς να κινδυνέψει.

Εκτός έδρας ήττα για την ΚουΠα Κιλκίς, από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)
Ένα μόλις ημίχρονο άντεξε η ΚουΠα Κιλκίς στην πίεση που της άσκησε ο αντίπαλος. Μοιραία λοιπόν, έφυγε ηττημένη με το βαρύ 77 – 52, από ένα ανώτερο αντίπαλο, τον ΑΟΚ Βέροιας.

Τα νέα του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς (26/11/2019)


Δελτίο τύπου ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Μία ακόμη νίκη πέτυχε ο ΑΕΤΟΣ, αυτήν τη φορά επί των γειτονικών Ατρόμητων στο ΔΑΚ του Καμπάνη και έτσι έφτασε στο 8 στα 8 και συνεχίζει να οδηγεί αήττητος την κούρσα της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ έχοντας κάνει και το ρεπό του Α’ γύρου. 

Ο κισσός για να ανέβει χρειάζεται γερό στήριγμα


Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Ο κισσός ως γνωστό είναι ένα πλατύφυλλο αναρριχώμενο φυτό, το οποίο δεν έχει δικό του κορμό έτσι ώστε να μπορέσει να αναρριχηθεί αλλά χρειάζεται κάποιο γερό στήριγμα. Αυτό μπορεί να είναι κάποιος φράχτης κάποιος τοίχος ή κάποιο μεγάλο δέντρο. Για πολλούς αυτό το θαμνώδες φυτό φαίνεται όμορφο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα ζιζάνια, καθώς μπορεί να ξεράνει και το μεγαλύτερο δέντρο.

Προσφορά που τα "σπάει", από το Golden Athlos Fightclub & CrossFit Center

Ο ATHLOS FIGHT CLUB & CROSSFIT CENTER
συμμετέχει στην BLACK FRIDAY με έκπτωση που τα "σπάει"
99 Ευρώ/Ετήσια συνδρομή και κάνεις ότι θέλεις.
CROSSFIT - KICK BOXING - MUAY THAI
BOXING - Μ.Μ.Α. - ΒΑΡΗ - TRX - TAE ΚBO
ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 
Τρέξε να προλάβεις την προσφορά
της Παρασκευής 
Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη

Σε επίλεκτους επαγγελματικούς αγώνες το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στην Πολωνία αγωνίστηκε ο αθλητής του Kinesis Fight Club Σταύρος Σοαντζογλου στις 9 Νοεμβρίου 2019. Ο αντίπαλος του ήταν ο Maciej Sikonski από την Πολωνία και αγωνίστηκαν στον κύριο αγώνα της βραδιάς στο στυλ του Kyodokyokushin για διεθνή τίτλο.

Βροντερό παρών για τον Αλέξανδρο Κιλκίς στη Μελίκη Ημαθίας

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Με ιδιαίτερη λάμψη, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019, οι αγώνες δρόμου πόλης στη Μελίκη Ημαθίας προς τιμή του ευεργέτη του τοπικού συλλόγου του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ Σωτήρη Περτσιούνη από τον τοπικό ΓΑΣ Μελίκης και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας.