Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Επαφές Γ. Φραγγίδη με φορείς του Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στα πλαίσια σειράς επαφών με τους εκπροσώπους φορέων του Κιλκίς ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης επισκέφθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019,την Αναπτυξιακή Κιλκίς και ενημερώθηκε από τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντινίδη Παναγιώτη, για τις προοπτικές ανάπτυξης του Νομού Κιλκίς αλλά και τον στρατηγικό σχεδιασμό που επιβάλλεται να γίνει με προοπτική το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με την ανάγκη συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων του Νομού ( Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Δήμοι, Επιμελητήριο, ΑΝ.ΚΙ., ΔΙΒΙΠΕΚ) για την κωδικοποίηση συγκεκριμένων προτάσεων σε θέματα ανάπτυξης του νομού.

Δείτε Video από το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


Το 1ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής έγινε στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019.

Δείτε Video από την ενημερωτική συνάντηση για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα στο Κιλκίς


Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση με αντικείμενο τη διαχείριση των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς και των αδέσποτων ζώων πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Καβάλας (όρια νομού Καβάλας) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (5/10/2019)

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
O Δήμαρχος Παιονίας κ. Κώστας Σιωνίδης θα συμμετάσχει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στις ενημερωτικές διεργασίες της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων, στις Βρυξέλες, προσκεκλημένος της ευρωβουλευτού κ. Μαρίας Σπυράκη. Είναι η δεύτερη φορά που η ευρωβουλευτής τον προσκαλεί στις Βρυξέλλες, τον Απρίλιο του 2016 είχε συμμετάσχει σε ημερίδα για χρηματοδοτικά προγράμματα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του επιμελητηρίου Κιλκίς.