Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Στα Τρίκαλα η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων!

Δελτίο τύπου Δήμου Τρικκαίων 
Είναι δίδυμοι, είναι τρίδυμοι, είναι τετράδυμοι αλλά,… δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Και αποφάσισαν στα Τρίκαλα, να συναντηθούν! Η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Διδύμων οργανώνεται στην πόλη των Τρικάλων, στο πανέμορφο πάρκο Αη Γιώργη της πόλης, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. Με πλήρες πρόγραμμα, με δράσεις, εκδηλώσεις διαγωνισμούς, επιχειρείται, για πρώτη φορά στη χώρα μας, να συναντηθούν – τουλάχιστον - και να γνωριστούν οι σαν δυο (ή και τρεις, ή και τέσσερις) σταγόνες νερό συμπολίτες μας. 

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΔΗΝ για το Συλλαλητήριο της ΔΕΘ


Κάλεσμα ΠΑΜΕ για το Συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Ανακοίνωση της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με φόρα για να εφαρμόσει και να βαθύνει ακόμα περισσότερο την επίθεση στα εργατικά ασφαλιστικά δικαιώματα βρίσκοντας στρωμένο το έδαφος από την αντεργατική παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα που ήδη εξήγγειλε και αυτά που θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή του εργαζόμενου λαού και δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ποια θα είναι η συνέχεια.

Με την ΕΛΜΕ Κιλκίς στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στην μεγάλη πανεργατική - πανδημοσιοϋπαλληλική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας και τις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές που πλήττουν το δημόσιο σχολείο, το Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΕΤΟΣ Κιλκίς, στην Εμποροπανήγυρη της πόλης

Ανακοίνωση ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Μπορείτε να μας βρείτε στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς, όπου συμμετέχουμε για μια ακόμη χρονιά με σταντ επί της 21ης Ιουνίου (μπροστά από την Άλφα τράπεζα), ώρες 19:00 – 23:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναζητά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές


Χατζημλάδης: "Κύριε Υπουργέ, μάλλον μας κάνετε πλάκα..."

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την απορία και παράλληλα την έντονη ενόχλησή μας για τον συνεχιζόμενο τρόπο διεξαγωγής των διαγωνισμών που αφορούν τη σίτιση των προσφύγων.

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στη Νέα Καβάλα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς επισκέφτηκε το camp της Νέας Καβάλας συνοδευόμενο από τον Μιχάλη Βιδιαδάκη περιφερειακό σύμβουλο Κιλκίς με την παράταξη, «Κοιτάμε Μπροστά», την Σοφία Ψαρρά υποψήφια βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.

Δωρεάν σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου, από τη Μητρόπολη Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιεράς Μητρόπολεως Πολυανής και Κιλκισίου 
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 θα προσφέρει δωρεάν τα σχολικά είδη σε μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να καλύψουν την ανάγκη αυτή στα παιδιά τους.

Γιορτινή ατμόσφαιρα στα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς (Video, φωτογραφίες)


Σε γιορταστικό και ευφρόσυνο κλίμα κύλησε η πρώτη ημέρα της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Κιλκίς με τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης να σκορπούν το κέφι και τους πολύχρωμους ανθούς της παράδοσης στην πλημμυρισμένη από κόσμο πλατεία Λατσιών.

Για έκτη χρονιά, Κοινωνικό Φροντιστήριο από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

 Δελτίο τύπου Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι και φέτος για το σχολικό έτος 2019-2020 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα λειτουργήσει για έκτη χρονιά στην Ενορία μας Κοινωνικό Φροντιστήριο σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

10 χρόνια Νέο Μουσείο Πέλλας

Το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το 2009 και φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Από την ίδρυσή του υπηρετεί αδιάλειπτα και πολύπλευρα τον πολιτισμό αναδεικνύοντας την ιστορία μας, προωθώντας την έρευνα και την καινοτομία, συνομιλώντας με την κοινωνία, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση στη νέα γενιά.

Παιονία: Συλλήψεις για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν σήμερα (5 Σεπτεμβρίου 2019) τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 19 και 43 ετών, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν 5 αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 29 ετών, οι οποίοι στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδό τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Video: Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο Δροσάτο Κιλκίς


Εικόνες ντροπής και εγκατάλειψης στο Δροσάτο Κιλκίς, Σεπτέμβριος 2019.

Εγγραφές στα Τμήματα της Μ.Κ.Ε. “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο χορευτικά τμήματα της ΑΡΜΟΝΙΑΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΑΡΜΟΝΙΑΣ Κιλκίς
Αγαπητοί γονείς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος "ΑΡΜΟΝΙΑ" εύχεται στα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά και σε σας υγεία, υπομονή και δύναμη ν' ανταπεξέλθετε στο δύσκολο έργο σας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημόσιο ΙΕΚ Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημοσίου ΙΕΚ Κιλκίς
Σας υπενθυμίζουμε πως οι εγγραφές των υποψήφιων καταρτιζομένων στο ΔΙΕΚ Κιλκίς για το έτος κατάρτισης 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από 02-09-2019 έως 09-09-2019 στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://diek.it.minedu.gov.gr/index.php/site/index

Ανενεργή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα

Ανακοίνωση Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Μ.Γ.Σ. ΑΡΗ Παντελεήμονα δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.  Δυστυχώς παρά την πρόθεση της διοίκησης να κατεβάσει την ομάδα δεν προέκυψαν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό. 

Τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για βρέφη και νήπια με τους γονείς τους, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Δείτε Video από τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Κιλκίς 2019


Αγιασμός και εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Κιλκίς, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019.