Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι του Κιλκίς


Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Είναι περίπου δύο ημέρες που η πόλη μας έγινε γνωστή πανελληνίως γνωστή. Και τούτη τη φορά για καλό. Εκτενή ρεπορτάζ από τις τηλεοράσεις με διθυραμβικά σχόλια ένθεν κακείθεν. 

Σκοτώθηκε 52χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (2 Αύγουστου 2019) το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Νέων Μουδανιών - Σωζόπολης στην διασταύρωση της Παραλίας Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ.Φ. οχημάτων, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 53χρονου ημεδαπού, που επέβαινε στο ένα όχημα. 

Οι Κρητικοί αξιοποιούν θαυμάσια τις λίμνες τους. Οι Κιλκισιώτες;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Φωτογραφίες: Μαρία Γρηγοριάδου
Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος που έχει τα πάντα. Απίστευτη τουριστική κίνηση και κατ επέκταση χρήμα και άπειρες θέσεις εργασίας, ενώ σε ότι αφορά τα γεωργοκτηνοτροφικά προϊόντα μπορεί να "ταΐσει" όλη την Ελλάδα.

Διακοπή κυκλοφορίας και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη του Κιλκίς

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, ο ΔΕΔΔΗΕ πρόκειται να πραγματοποιήσει εργασίες εντός της πόλης του Κιλκίς για αναβάθμιση του εναέριου δικτύου χαμηλής τάσης. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Θεσσαλονίκης από την Γ. Καπέτα έως την οδό Καραολή & Δημητρίου. Για το λόγο αυτό θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων στις αναφερόμενες οδούς και θα ισχύσουν αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η ισχύς των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα είναι από 7:00 έως 16:00.

H Aναπτυξιακή Κιλκίς αναζητά συνεργάτες

Δελτίο τύπου Aναπτυξιακής Κιλκίς
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της Αναπτυξιακής Κιλκίς A.E. και της υλοποίησης του προγράμματος LEADER/CLLD, αναζητούμε συνεργάτες με τις ειδικότητες του οικονομολόγου και του πολιτικού μηχανικού.

Θεσσαλονίκη: Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθη 52χρονος για καλλιέργεια 22 δενδρυλλίων κάνναβης με ύψος έως τα 3,5 μέτρα

Συνελήφθη χθες (1 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 52χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.