Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Ο Χάρης Καμψιάδης, νέος προπονητής του "Αετού" Κιλκίς

Ανακοίνωση ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς
Το ΔΣ του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας του ανδρικού τμήματος για την σαιζόν 2019-2020 στον προπονητή Καμψιάδη Χάρη.

Κερδάμε αδέλφια Κιλκισιώτες!

Είμαστε κι εμείς στο Κιλκίς αλλά κι αυτοί στον Δήμο Παγγαίου δεν πηγαίνουν παρακάτω. Σε τρεις απλές λέξεις κατάφεραν να κάνουν δύο (2) δύο ορθογραφικά λάθη. Τουλάχιστον οι δικοί μας δεν είναι ανορθόγραφοι...


Συνελήφθησαν δύο άτομα στις Σέρρες για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου

Συνελήφθησαν προχθές (28 Ιουλίου 2019) το βράδυ στις Σέρρες, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 21 ετών για ληστεία σε βάρος 87χρονου ημεδαπού.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 43χρονο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2019) το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 43χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Γιορτή Σιδηροδρόμου... στην Ειδομένη;

Παρέμβαση Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Σε διάφορα δημοσιεύματα διαβάζουμε για εκδηλώσεις στον δήμο μας που λαμβάνουν χώρο σε τοπικό επίπεδο. Ο κόσμος εκεί έχει την χαρά να συμμετέχει σε δρώμενα. Σε άλλους οικισμούς αυτά είναι συχνά, ενώ σε άλλους, σαν του δικού μας, σχεδόν ανύπαρκτα.