Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Άνω Πορόια Σερρών: 1ος Μαθητικός Αγώνας Βουνού "Λοχίας Δημήτριος Ίτσιος"

Δείτε την προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ

(Video) Κιλκίς: Συνεδρίαση του Δ Σ της Ομοσπονδίας Εμπορίου Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης


Η συνεδρίαση του Δ Σ της Ομοσπονδίας Εμπορίου Κεντρικής-Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έγινε στο Επιμελητήριο Κιλκίς, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ.

Συμμετοχή της ομάδας Ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου σε εκδήλωση του Α.Π.Θ.

Δελτίο τύπου Γυμνασίου Πολυκάστρου
Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 η ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου Πολυκάστρου παρουσίασε μετά από πρόσκληση μαζί με άλλα δημόσια σχολεία, την πορεία της εργασίας της στην εκδήλωση “Arduino Day 2019” που διεξήγαγε το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής, στο Αμφιθέατρο Α-31 της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Καρασαββίδης Τιμόθεος, Νικολαΐδης Θεόδωρος και Γραμματικόπουλος Θανάσης με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Καρασαββίδης Τιμόθεος, Νικολαΐδης Θεόδωρος και Γραμματικόπουλος Αθανάσιος, τρεις ακόμη συμπολίτες μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, για ένα λειτουργικό Δήμο Κιλκίς με σύγχρονο σύστημα διοίκησης.

Το Musical «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΜΕΘΕΞΙΣ 
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Πολύκαστρο το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα» στο «Πολιτιστικό Κέντρο» την Δευτέρα 18 Μαρτίου για μια μοναδική παραστάση στις 18:00 το απόγευμα. 

Συναυλία του Αριστοξενείου Ωδείου με τις μουσικές της Ευανθίας Ρεμπούτσικα

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του 1ου και του 2ου Γυμνάσιου Κιλκίς

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος
Μαθηματικός - Διευθυντής Δ.Ε. Κιλκίς
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του 1ου και του 2ου Γυμνάσιου Κιλκίς που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον 1ο Πανελλήνιο “Διαγωνισμό Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών”, για μαθητές που φοιτούν σε Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Παιδείας και έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019 στην Κομοτηνή.

Διάκριση σε "Διαγωνισμό Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών", μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής σε συνεργασία με το παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και τη Δ.Δ.Ε. Ροδόπης διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου 2019, τον 1ο Πανελλήνιο “Διαγωνισμό Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών”, στον οποίο οι μαθητές και μαθήτριες κλήθηκαν να επιλύσουν γρίφους από τον χώρο των μαθηματικών χρησιμοποιώντας τη λογική τους σκέψη. 

Κώστας Πινέλης και Σάμος Αθανασιάδης, υποψήφιοι με τη "Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς"

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς»
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς, Σαμουήλ (Σάμος) Αθανασιάδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς, Κώστας Πινέλης, θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς το Γιάννη Φαχουρίδη.

Δράση του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 
Στις 2 Απριλίου 2019, το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης διοργάνωσε «Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκδηλώσεις σε παγκόσμιες ημέρες». 

Εκδήλωση του ΚΕ.ΑΣ.Μ με Θέμα την Συμμετοχή των Νέων στην Πολιτική


*Υπογράφει ο Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης αναβαθμίζει τον δημόσιο διάλογο. Eίναι ένα νεανικό κεντροδεξιό think tank που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη εδώ και 4 χρόνια. Παραρτήματα έχει σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και συνολικά έχει διοργανώσει πάνω από 35 ανοιχτές εκδηλώσεις προς το κοινό. 

Πασχαλινές δράσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας περιμένουμε και φέτος το Πάσχα στη Βιβλιοθήκη για να διαβάσουμε βιβλία, να παίξουμε, να φτιάξουμε Πασχαλινές κατασκευές, να καλωσορίσουμε την Άνοιξη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη μίας (1) κενής θέσης στο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς

Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, προσκαλεί Άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης και άνευ ορίου αριθμού επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, μετά την αποχώρηση ωφελουμένου, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ». 

Στέλλα Ζώρα–Μάντζιου, Γιάννης Μπακάλης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Στέλλα Ζώρα – Μάντζιου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Στις δημοτικές εκλογές συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Σιωνίδη για ένα δίκαιο και ανθρώπινο δήμο. Τον Κώστα τον εμπιστεύομαι και νομίζω ότι θα γίνει καλός και χρήσιμος δήμαρχος. 

Αναστασία Πάγκου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Αναστασία Πάγκου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς, σπούδασα Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 1997 μέχρι και πριν από λίγους μήνες εργαζόμουν στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, σε βιομηχανίες του Δήμου μας και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα.

"Αυτοί να ντρέπονται και όχι εσύ Γιαγιά Παρθένα..."


Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Πάντα το σύστημα της άρχουσας τάξης έδειχνε την πυγμή του στους αδύναμους, στους κατατρεγμένους, στους «φτωχοδιαβόλους» αυτού του κόσμου. Στους σύγχρονους «Αγιάννηδες» δοκιμάζεται το δόγμα «νόμος» και «τάξη». Διώκουν φτωχές γιαγιάδες από τις λαϊκές αγορές, κουλουρτζήδες, μικροπωλητές, την δικιά μας γιαγιά Παρθένα με τις φίλες της, που πουλάνε την μικρή πραμάτεια τους από τους μπαξέδες που καλλιεργούν, για να έχουν ένα πενιχρό εισόδημα για να ζήσουν.

Χωρίς εκπαιδευτικό για τα μαθήματα της Βιολογίας και Χημείας, το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Υπογράφει η Διεύθυνση και Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Για πέμπτη εβδομάδα το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς μένει χωρίς εκπαιδευτικό για τα μαθήματα της Βιολογίας και Χημείας καθώς ο εκπαιδευτικός που ανέλαβε τη διδασκαλία των παραπάνω μαθημάτων αποσπάσθηκε στη μέση της χρονιάς (12 Μαρτίου) για τη στελέχωση του ΕΚΦΕ, μια δομή που σε καμιά περίπτωση δεν έχει  αντίστοιχη βαρύτητα και δε θα έπρεπε να προκρίνεται σε σχέση με τη διδασκαλία των μαθημάτων στην τάξη.

Δήμος Κιλκίς: Προσλήψεις 24 ατόμων μέσω ΑΣΕΠ

Ο Δήμαρχος Κιλκίς ανακοινώνει ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, συνολικά είκοσι τεσσάρων (24) ατόμων, τριών (03) ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, ένα (01) ΔΕ Οδηγών Πλυντηρίου Κάδων και είκοσι (20) ΥΕ Εργατών/τριών Καθαριότητας Συνοδών Απορριμματοφόρων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς, που εδρεύει στο Κιλκίς.