Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Video: Συνάντηση εργασίας μελών του συνδυασμού "Μαζί Μπορούμε" του Σούλη Καζαντζίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
"Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα" διατράνωσαν τη Παρασκευή 29 Μαρτίου οι πρώτοι 30 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς, Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος (28/3/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος
Αξιοπρεπής και ανταγωνιστική η ομάδα του Αλέξανδρου στην ήττα με 2-1 με την πρωτοπόρο Καβάλα 
Μπορεί ο βασικός στόχος της παραμονής να έχει επιτευχθεί, ωστόσο κάθε άλλο παρά αδιάφορο πρόσωπο έδειξε η ομάδα στο δυσοίωνο εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωτοπόρο ομάδα της Καβάλας. 

Δημήτρης Κυριακίδης: Πάμε Μπροστά και αφήνουμε τους άλλους πίσω να παρερμηνεύουν εγκυκλίους

Ανακοίνωση υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο βουλευτής ν. Καρδίτσας Κωνσταντίνος Τσιάρας Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής της Τ.Α. του κόμματος και ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης και μέλος της Επιτροπής Τ.Α. του κόμματος, ενώπιον εκατοντάδων πολιτών που κατέκλυσαν με την ογκώδη παρουσία τους το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς ανακοίνωσαν ότι η παράταξη της ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κυριακίδη για το Δήμο Κιλκίς. 

Κιλκίς: Κινητοποίηση Φορέων στις 2 Απρίλη για Υγεία και Παιδεία


Κάλεσμα Σωματείων και Φορέων του Κιλκίς
"Μπροστά οι δικές μας ανάγκες - Δημόσια δωρεάν υγεία και παιδεία για όλο το λαό"
Την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ., στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς διαδηλώνουμε όλοι οι Κιλκισιώτες και οι Κιλκισιώτισσες για:

"Καλησπέρα, είμαι ο Θέμης Κοσμίδης"

Σχόλιο KKE για την ομιλία του Μ. Βορίδη, βουλευτή της ΝΔ, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου KKE
Ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης, όσο και αν προσπάθησε να διαφοροποιηθεί από τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά, που βρέθηκε και αυτός στο Κιλκίς πριν λίγες μέρες, στην ουσία επιβεβαίωσε τη στρατηγική σύμπλευση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Η μάχη για την ανασύνταξη του εργατικού - συνδικαλιστικού κινήματος, περνάει μέσα από την απαλλαγή του εργοδοτικού - φιλοκυβερνητικού συνδικαλισμού


Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Οι ταξικές δυνάμεις στο εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, δίνουν την μάχη της οργάνωσης της εργατικής τάξης σε κοινό μέτωπο ενάντια στον φιλοεργοδοτικό – φιλοκυβερνητικό συνδικαλισμό.

Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, μαζί με τους εκπαιδευτικούς Παπαβασιλείου Γεώργιο και Κοκκινάκη Γεωργία, συμμετείχαν στις 19 Μαρτίου, κοντά στην Εαρινή Ισημερία, στη δράση με τίτλο «Το Πείραμα του Ερατοσθένη για τον υπολογισμό της ακτίνας της Γης», επαναλαμβάνοντας το διάσημο πείραμα του αρχαίου Έλληνα μαθηματικού, αστρονόμου και φιλόσοφου.

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Παναγιώτη Λαπατίνα

Υπογράφει ο Π. Λαπατίνας
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ο Παναγιώτης Λαπατίνας είναι μία ιδιαίτερη προσωπικότητα που συνδυάζει τα νιάτα και την εμπειρία στην πολιτική σκηνή. Ο μαχητικός και αγαπητός υποστηρικτής του τοπικού αθλητισμού και των κοινών του Κιλκίς, εντάσσεται και ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. Με καταγωγή από την Βέροια, ο Παναγιώτης ζει κι εργάζεται μόνιμα στο Κιλκίς από το 1999. 

Πρόγραμμα Β' Εξαμήνου 2018-2019 Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας


Κιλκίς: Συνέλαβαν 62χρονο για διευκόλυνση εισόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς

Συνελήφθη χθες (28 Μαρτίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 62χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει σε όχημα που οδηγούσε, δύο αλλοδαπές ηλικίας 37 και 45 ετών, οι οποίες νωρίτερα είχαν εισέλθει στη χώρα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθορίου, με σκοπό την διευκόλυνση της μη νόμιμης εισόδου τους στη χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής. 

Η Τατσιούδη Σοφία – Αφεντούλη συντάσσεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Χ. Γκουντενούδη
Μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη γυναικεία παρουσία με ανήσυχο και συλλογικό πνεύμα, η Σοφία Τατσιούδη – Αφεντούλη, συντάσσεται με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη και θα δώσει τη μάχη για μία Παιονία Ισχυρή.

Προκήρυξη 6ης έκθεσης εικαστικών "πόλις 2019"

Φωτογραφία αρχείου
Ανακοίνωση «Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου η πόλις»
Το «Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο η πόλις» ανακοινώνει την πραγματοποίηση της 6ης έκθεσης εικαστικών «πόλις» με τίτλο «Το σώμα».

Σιότσου Μαρία, Λαζαρίδης Κοραής και Καραμπίδης Βασίλης με Π. Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη
Έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη όπως ο Βασίλης Καραμπίδης, αλλά και νέες παρουσίες όπως οι Μαρία Σιότσου και Κοραής Λαζαρίδης με μεράκι, ιδέες και όρεξη για δουλειά, ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον υπ. Δήμαρχο Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν σύγχρονο Δήμο Κιλκίς που δεν θα μένει πίσω στις εξελίξεις και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών.

Δ. Αγαθόπουλος: "Άκυρος ο διαγωνισμός εξόρυξης χρυσού στα Κρούσια"

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου
Βασικός λόγος συζήτησης στην προ διμήνου συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Αγαθόπουλου με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη Γεώργιο στην Αθήνα, ήταν να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων των φορέων του δήμου μας, συμπεριλαμβανομένου και του Δήμου Κιλκίς, για την ακύρωση του διαγωνισμού έρευνας και εκμετάλλευσης χρυσού και χαλκού στα Κρούσια. 

Αυτοί είναι οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι από την ΠΕ Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κεντρικής Μακεδονίας από την ΠΕ Κιλκίς, οι οποίοι είναι οι παρακάτω: