Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Πανέμορφες φωτογραφίες από τον χιονισμένο Διπόταμο Κιλκίς

6 πανέμορφες φωτογραφίες από τον χιονισμένο Διπόταμο Κιλκίς. Ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση τον φίλο και αναγνώστη της Γνώμης Χρήστο Τσολακίδη.

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς», ευχαριστούν θερμά όλους τους ανώνυμους και επώνυμους, που στήριξαν με κάθε τρόπο το έργο μας, ενισχύοντας υλικά την προσπάθειά μας, ώστε τις ημέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς να κάνουμε αξιοπρεπή πακέτα για τις άπορες οικογένειες και είδη δώρων στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει ο Σύλλογός μας. 

Τσογγίδης: "Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς συνεχίζεται"

Γράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου 
Η φαρσοκωμωδία στη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς συνεχίζεται, αφού ο υποτιθέμενος Πρόεδρος της Μηνάς Παπαδόπουλος την «έχει δει» μεγάλος ηγέτης που μπορεί να επηρεάζει και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και να καμαρώνει γι’ αυτό! 

Δήλωση Κ. Μητσοτάκη για το θάνατο του Δημήτρη Σιούφα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την ποιότητά του.

Μακεδονία σακατεμένη

Γράφει ο Ζουράρις Γ. Κωνσταντίνος 
Η’ Αντιπρόεδρος της Βουλής 
Δὲν θὰ καταδείξω στὸ παρόν, ἐὰν τὸ παρόν τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν εἶναι περισσότερο ἐπωφελές ἢ λιγώτερο ζημιογόνο γιὰ τὴν Ἑλλάδα. Αὐτὸ εἶναι τὸ δευτερογενές καὶ ὑστεροπαθές. Θὰ ἀποδείξω τὸ μεῖζον ἐπαχθέστατον: γιὰ ποιὸν κακόζηλον λόγον, ἡ ἐὰν ἢ βεβαία κύρωσή της καταστρέφει τὴν ἀρτιμέλεια τῆς ἱερῆς Γαίας Μακεδονίας. Καὶ, ἐμᾶς τὶς-τοὺς Μακεδόνισσες-Μακεδόνες μᾶς ἀκρωτηριάζει: τὸ Ἀκέραιον τῆς σωματοψυχῆς μας γίνεται πιὰ σερνάμενο σακατιλίκι. Ἐς αἰεί;

Εκπληκτικές φωτογραφίες από το παγωμένο ποτάμι στην Ευκαρπία Κιλκίς

Γράφει και φωτογραφίζει ο Γιώργος Τσιμπούκας
Στο χιόνι παραμένει και η Ευκαρπία εδώ και δέκα μέρες. Χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές φωτογραφίες από το ποτάμι του χωριού, όπου το νερό είναι παγωμένο σε πολλά σημεία, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή μας. Το χιόνι δεν μπορεί να λιώσει και η παγωνιά συνεχίζεται.

Δήλωση Κ. Μητσοτάκη για τη συνάντηση του με τη Γερμανίδα Καγκελάριο

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Με την Καγκελάριο Μέρκελ μιλήσαμε και σήμερα ειλικρινά. Όπως ξέρουν να συζητούν μεταξύ τους οι δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που είναι διαχρονικά υπέρ της Ευρώπης και δεν την αντιμετωπίζουν σαν σημαία ευκαιρίας.

Με 152 νέες θέσεις εργασίας ενισχύονται τα Ερευνητικά Κέντρα της χώρας

Την κάλυψη 152 νέων θέσεων εργασίας με συμβάσεις αορίστου χρόνου σε ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, ανακοίνωσε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων (11/1/19) ο Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης.

Θεσσαλονίκη: Ομιλία με θέμα "Μακεδονία: Ύβρις και Νέμεσις" και ομιλητές Δ. Νατσιό και Θ. Μαλκίδη

Ομιλία με θέμα "Μακεδονία: Ύβρις και Νέμεσις" και ομιλητές Δ. Νατσιό και Θ. Μαλκίδη, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου, 6:30μμ Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα.

Δηλώσεις Τσίπρα και Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη τύπου

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Καγκελάριου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου (10.01.2019)
Δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Θα ήθελα να καλωσορίσω την Καγκελάριο Μέρκελ στην Ελλάδα.
Είπα στην πρώτη μας επαφή, εδώ στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από λίγο, πριν ξεκινήσουμε τις συζητήσεις μας, έρχεται σε μια Ελλάδα διαφορετική, θέλω να πιστεύω, από την Ελλάδα της προηγούμενης επίσκεψής της.

«Δυνατότητα διαγραφής οφειλών ασφαλισμένων αυτεπάγγελτα στον ΟΑΕΕ που έχουν παράλληλη ασφάλιση και στον ΟΓΑ»


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Στις 10 Δεκεμβρίου 2018 ψηφίστηκε ο Ν. 4554/2018 με το άρθρο 3 του οποίου δίνεται η δυνατότητα διαγραφής οφειλών προς τον ΟΑΕΕ και άλλους ασφαλιστικούς φορείς που δημιουργήθηκαν έως 31/12/2016 υπό προϋποθέσεις. 

Αυτός είναι ο "πορτοφολάς¨που δρούσε στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού άντρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε πορτοφόλι ανυποψίαστου επιβάτη και σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ

Ανακοίνωση ΚΚΕ
Η συνέντευξη τύπου, για την παρουσίαση των υποψήφιων Δημάρχων Κιλκίς και Παιονίας που στηρίζει το ΚΚΕ, καθώς και των κεντρικών θέσεων του Κόμματος για τους Δήμους και την Περιφέρεια - η οποία αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών - θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019, στις 18:00, στο “Stretto café ” (Λέκκα 6), στο Κιλκίς.

Η ΝΟ.Δ.Ε. ν. Κιλκίς, κόβει την πίτα της

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς 
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς σας προσκαλεί στην κοπή βασιλόπιτας της η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα: 17:30 στο Κιλκίς  (Γραφεία ΝΟΔΕ: Αθηνών 1 & 25ης Μαρτίου γωνία). 

"Ευχαριστούμε από καρδιάς το Λόχο Μηχανικού της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας "Πόντος"..."


Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Ευχαριστούμε από καρδιάς το Λόχο Μηχανικού της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας "Πόντος" για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας, για αποχιονισμό του σχολείου μας. Έτσι το σχολείο και το γυμναστήριό μας είναι ανοικτό πλέον για μαθητές, πολίτες και αθλητικούς Συλλόγους.