Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

''Νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο'' σε 6 πόλεις της Μακεδονίας - Το Κιλκίς γιατί στην απ' έξω... πάλι;


Επιμέλεια - Σχολιασμός: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Όλες οι πόλεις στις οποίες θα εδρεύει κομμάτι του νέου αυτού Πανεπιστημίου κέρδισαν από κάτι. Ακόμη και η Δράμα! Το Κιλκίς όμως τίποτα... ποιος ο λόγος; Δεν οφείλουμε να αναρωτηθούμε το γιατί; 

"Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ, Χρόνια Πολλά με ΠΡΟΛΗΨΗ"

Σύλλογος Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Μέχρι την εκπνοή του 2018 συνεχίζουμε στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, στο διαμορφωμένο σπιτάκι του Δήμου Κιλκίς με ευχές και εδέσματα. Η στήριξή σας, μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ και για το 2019.

Αν είστε αλλεργικοί στη σόγια πετάξτε αυτό το αλεύρι

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο του προγράμματος ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων για το έτος 2018 ως προς τις αλλεργιογόνες ουσίες και ύστερα από εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στην Α΄ Χημική Υπηρεσία Αθηνών – Τμήμα Β΄ του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος αλευριού σίτου, στο οποίο ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (σόγιας), η οποία δεν δηλώνεται στην επισήμανση.

Ποντιακό τραγούδι για την Μακεδονία με τίτλο: Η Μακεδονία έτον και θα έν Ελληνικόν



Υπογράφει ο Τάσος Κοκοβίδης
Γιατρός
"Ένα βίντεο για την Μακεδονία αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους δουλοπρεπείς και υποταγμένους που είναι έτοιμοι να ονομάσουν την πΓΔΜ ως την μοναδική Μακεδονία σε ολόκληρο τον κόσμο στην οποία οι πολίτες της θα ομιλούν την μακεδονική γλώσσα, ενώ θα φέρουν και την ταυτότητα του μακεδόνα.

Μήνυμα της ΚΕ του ΚΚΕ για το 2019

Μήνυμα της ΚΕ του ΚΚΕ για το 2019
1. Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εύχεται καλή και αγωνιστική χρονιά στους εργατοϋπαλλήλους, στους ανέργους, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, στους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, στους Έλληνες εργαζόμενους σε άλλες χώρες, στους πρόσφυγες και μετανάστες, που ζουν μόνιμα ή παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας.

Φαχουρίδης για Κιλκίς και Βασιλακάκης για Παιονία οι υποψ. δήμαρχοι του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα λαϊκό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, αυτή τη φορά στην Κορομηλιά Κιλκίς, με νέους, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες, να διασκεδάζουν, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου.

Το 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς μας ταξιδεύει στο όνειρο - Πρόγραμμα

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς θα συντροφεύσει για μία ακόμη χρονιά τα γιορτινά όνειρα των μικρών και μεγάλων του φίλων και θα γίνει μια μεγάλη, μια δυνατή αγκαλιά που θα τους χωρέσει όλους και θα τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουν φροντίσει να μην του λείψει τίποτε. 

Πρόγραμμα Ακολουθιών στον Όσιο Νικόδημο Πενταλόφου Παιονίας


Έτοιμα τα ημερολόγια του έτους 2019 για την Ειδομένη

Δελτίο τύπου Ομάδας Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης
Κάθε χρόνο, η Ομάδα Διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης προβαίνει στη σχεδίαση, τη δημιουργία και τη ΔΩΡΕΑΝ διανομή ημερολογίων του νέου έτους, συνεισφορά στους μόνιμους κατοίκους ως ένδειξη συμπάθειας, στους ετεροδημότες, για να μην χάσουν τους δεσμούς τους με την γενέτειρά τους, και στους φίλους μας ως πρόσκληση συνεργασίας για την ανάπτυξη του τόπου μας.