Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν έναν 25χρονο και μία 25χρονη, για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (14 Σεπτεμβρίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 25χρονος και μία 25χρονη, ημεδαποί, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 54,7 γραμμαρίων, ναρκωτική ουσία MDMA βάρους 54,9 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 15 κενές νάιλον συσκευασίες και το χρηματικό ποσό των 975 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη 158 θέσεων για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1/2018 Προκήρυξη (ΦΕΚ 24/13.9.2018/τ. Α.Σ.Ε.Π.) που αφορά στην πλήρωση εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.) για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν. Θήρας).

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη χρονιά, τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε σε νέο χώρο, στην πλατεία Κήπου, και για δύο ημέρες.

Ξενάγηση, ενώνοντας περιπατητικά ιστορίες, κτίρια και γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Goethe Institut
Tο Goethe-Institut Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την πολιτιστική εταιρία dot2dot μετατρέπει την ψηφιακή εφαρμογή «Deutsche Spuren in Griechenland/Γερμανικά ίχνη στην Ελλάδα» σε μια ξενάγηση, ενώνοντας περιπατητικά ιστορίες, κτίρια και γειτονιές της Θεσσαλονίκης στο ιστορικό της κέντρο. 

Bugatti Chiron από… Lego

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Στην κατασκευή μίας κανονικού μεγέθους, λειτουργικής Bugatti Chiron από Lego, προχώρησε η ομώνυμη εταιρεία παιχνιδιών που έχει έδρα τη Δανία.

Πιερία: Τσάκωσαν 54χρονο για μαστροπεία

Συνελήφθη σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 54χρονος ημεδαπός για μαστροπεία.

Κατασχέθηκαν δέκα τόνοι ακατάλληλα και μη ασφαλή τρόφιμα

Στο πλαίσιο της εποικοδομητικής συνεργασίας του ΕΦΕΤ με το Σ.Δ.Ο.Ε., η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του ΕΦΕΤ, από κοινού με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση του Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, διενήργησαν στις 21-22/08/2018 ελέγχους σε επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων με την επωνυμία «Αγροτική Σοδειά – Αποστολόπουλος Αθανάσιος του Δημητρίου» επί της Λεωφ. Μαραθώνος 41, καθώς και σε αδήλωτη αποθήκη τροφίμων επί της οδού Καρυωτάκη 26, στον Γέρακα Αττικής.

Κοινό μέτωπο για την ανάπτυξη θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας στο Θερμαϊκό κόλπο

Πρωτοβουλία για να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό το έργο της θαλάσσιας αστικής συγκοινωνίας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες περιοχές δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, που βρίσκονται πέριξ του θαλάσσιου μετώπου, αναλαμβάνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Εθνικό σχέδιο δράσης για το αλκοόλ

Στην εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση των βλαπτικών συνεπειών που επιφέρει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, προτίθεται να προχωρήσει το υπουργείο Υγείας.

Ερωτήσεις που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χρήστου Χατζησάββα 
«Αναίτια βία άσκησε η ΕΛΑΣ στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης που διεξήχθη ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών»
Αναίτια και απρόκλητη βία χρησιμοποιήθηκε στην ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018 για την εθνικώς απαράδεκτη και κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών.

Ένταξη του συνόλου των έργων Αγροτικής Οδοποιίας των Περιφερειών στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014-2020

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων ενημερώνει ότι σε συνέχεια των αιτημάτων των Περιφερειών, θα προχωρήσει στην ένταξη του συνόλου των επιλέξιμων αιτήσεων έργων από τις Περιφέρειες της 1ης πρόσκλησης του μέτρου της “Αγροτικής Οδοποιίας”, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κρίθηκαν ως επιλαχούσες, αξιοποιώντας τη δυνατότητα υπερδέσμευσης πόρων που προβλέπεται από το θεσμικό πλαίσιο.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα με τρίμετρα και τετράμετρα χασισόδεντρα - Φωτογραφίες

Συνελήφθησαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Διήμερη εκδρομή σε Κορυσχάδες-Δελφούς

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς και οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών Κεντρικής Μακεδονίας, μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας πραγματοποιούν διήμερη εκδρομή σε Κορυσχάδες-Δελφούς στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Αυτό θα χάσουν όσοι δεν πάνε σήμερα στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Δείτε και ΕΔΩ

Video: Ξεκίνησαν δυναμικά οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς


Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.
Ξεκίνησαν δυναμικά οι προπονήσεις των τμημάτων του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς.