Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ιεραποδημία στη συνοριακή Γουμένισσα των φετινών Θεοτοκείων

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Από παιδιά μας συγκινούσε η λαχτάρα μιας ιεραποδημίας κάποτε στις διαδρομές που διάβηκε ο Θεός μας (ο Χριστός) και η Μητέρα του ενανθρωπισμένου Θεού (η Παναγία μας). 

Δείτε Video από το κόψιμο επικίνδυνων δέντρων στο Διπόταμο Κιλκίς


Κόψιμο επικίνδυνων δέντρων στο Διπόταμο Κιλκίς, την Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018.

Πρόγραμμα Αξιουπολίτικων 2018


Πιερία: Συνελήφθησαν 3 άτομα και κατασχέθηκαν 2.500 είδη παρεμπορίου

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, συνελήφθησαν σήμερα (17 Αυγούστου 2018) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, 3 αλλοδαποί ηλικίας 46, 38 και 37 ετών, για κατοχή ειδών παρεμπορίου με σκοπό την πώληση.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, συλλυπάται θερμά...

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο του τοπικού τμήματος κ. Δημήτριο Αβραμίδη και την οικογένειά του για το χαμό της αγαπημένης τους μητέρας, γιαγιάς και πεθεράς Αποστολίδου Ζωής.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο Δημαρχείο Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Αυγούστου θα διακοπεί προσωρινά η ρευματοδότηση του Δημαρχείου Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου Κιλκίς που αφορούν την υπογειοποίηση του ηλεκτρικού δικτύου της Γ. Καπέτα.

Η ταινία “Το αδελφάτο των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης”, στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 17 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Το αδελφάτο των ιπποτών της ελεεινής τραπέζης”. Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30.

Ομαδικά προγράμματα άθλησης σεζόν στο Kinesis-Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Η σεζόν ξεκινάει πολύ δυναμικά στο Kinesis-Gym, γεμάτη καινοτόμες ιδέες και ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στο χώρο του Fitness. Συνολικά προσφέρουμε 35 διαφορετικά ομαδικά προγράμματα άθλησης για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα αθλουμένων.

4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ»

Το Επιμελητήριο Κιλκίς με συνδιοργανωτή τον Δήμο Κιλκίς, διοργανώνουν το 4ο Φεστιβάλ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας και τον περιβάλλοντα χώρο.