Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του Βασίλη Σεργιαννίδη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Σεργιαννίδη, ο οποίος απεβίωσε στις 4 Ιουλίου 2016, διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.00 στο Γήπεδο Τερπύλλου με τη συμμετοχή των ομάδων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών: 1) «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», 2) «Απόλλωνα Καλαμαριάς», 3) «Ηρακλή Θεσ/νίκης» και 4) «Πιερικού». 

Η ταινία Casablanca στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 14 Ιουλίου 2018  θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου. Στο Δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” θα απολαύσουμε την Casablanca.

"Συμβολή ενάντια στον φανατισμό και την μισαλλοδοξία"

Δελτίο τύπου "Κινήματος Αλλαγής" Θεσσαλονίκης
Σήμερα βρεθήκαμε αντιπροσωπεία της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του "Κινήματος Αλλαγής" αποτελούμενη από τον Χρήστο Παπαστεργίου, Χρόνη Μακρίδη, Ανέστη Τελίδη, Φαρμάκη Δήμητρα, Νικολόπουλο Κώστα, Μπάμπη Παπαιωάννου και Τζίνεβη Χάρη στο campus του ΑΠΘ για να καταθέσουμε λουλούδια στο μνημείο που ανεγέρθηκε σε ανάμνηση του παλαιού εβραϊκού νεκροταφείου καταδικάζοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο τη βεβήλωσή του από ακραία και περιθωριακά στοιχεία.

Ανακαλούνται μη αλκοολούχα ποτά με την εμπορική ονομασία "Karma"

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε, μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μη αλκοολούχων ποτών kombucha, σε διάφορες γεύσεις, με την εμπορική ονομασία "Karma", των οποίων ορισμένες συσκευασίες είναι ελαττωματικές. 

Ανακαλείται συσκευασμένο τυρί της εταιρείας «ΗΠΕΙΡΟΣ»

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία "OPTIMA Α.Ε." σχετικά με την ανάκληση συσκευασμένου τυριού, καθώς, στο πλαίσιο αυτοελέγχου, διαπιστώθηκε σε αυτό η ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes. 

Χατζησάββας: Δώστε ΤΩΡΑ δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού

Summer in action: Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Summer in action - ''Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους'' με θέμα για την τέταρτη εβδομάδα "Ινδιάνικο χωριό". Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την πέμπτη εβδομάδα από 16/7 έως 20/7 με θέμα "Γύρη γύρη όλοι με τη Μάγια τη μέλισσα και τους φίλους της". Θα μάθουμε για τη μέλισσα και το μέλι, θα φτιάξουμε λιχουδιές με μέλι και θα διασκεδάσουμε με τη Μάγια και τους φίλους της.

Ερώτηση ΚΚΕ σχετικά με την κατάσταση στις Δομές των Προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, σχετικά με την κατάσταση στις Δομές των Προσφύγων στην Κεντρική Μακεδονία 
Σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας λειτουργούν 7 Δομές φιλοξενίας προσφύγων, θυμάτων των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων, από διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, στην πλειοψηφία τους από τη Συρία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πιλοτικό πρόγραμμα σπουδών στις νέες τεχνολογίες

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Ύστερα από 3 χρόνια συνεργασίας, ολοκληρώθηκε με την τελική συνάντηση στην Αμβέρσα του Βελγίου το έργο με τίτλο «Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων», ένα πρόγραμμα ERASMUS+ KA2. 

Όχι "κακά", μόνο "τσίσα", γιατί βουλώνει...

Αν θέλετε να κάνετε «κακά» και είστε στον 2ο όροφο της νέας πτέρυγας του νοσοκομείου Κιλκίς, ατυχήσατε…

Αυτός είναι ο 74χρονος που ασελγούσε σε 10χρονη

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 74χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενος για τις κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης σε βάρος παθόντος που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ΄ εξακολούθηση και της ασελγείας με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση που προβλέπονται από το άρθρο 98 παρ. 1, 339 παρ.1α΄ , 351Α παρ.1α΄ Π.Κ. καθώς και της ανωτέρω ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης από την Ελληνική Αστυνομία.

"Γιορτή Ντολμά" στον Ευρωπό Παιονίας

Γιορτή με το τοπικό έδεσμα του Ευρωπού, το γνωστό σε όλους Ντολμαδάκι το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στον Ευρωπό Παιονίας. (Υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας).

Πάρκο Κιλκίς: Δεν κατάφεραν να περάσουν τελικά οι Βουλγάρικες νταλίκες


Πάρκο Κιλκίς, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018, 8:00 μ.μ. Τα οχυρωματικά έργα του πάρκου Κιλκίς εμπόδισαν τις βουλγάρικες νταλίκες να περάσουν.

Χορός στην Πλαγιά Κιλκίς


ΚΔΑΠ Kinesis for kids: Ημερίδα ιατρικής ενημέρωσης για τον καύσωνα

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Μία διαφορετική μέρα ήταν η Τετάρτη 11 Ιουλίου για το ΚΔΑΠ Kinesis for kids, μια μέρα γεμάτη συζήτηση και τροφή για σκέψη. Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κρίναμε απαραίτητο να ενημερώσουμε τα παιδιά μας για τον καύσωνα και τις συνέπειες αυτού στον οργανισμό και την επιδερμίδα μας.

Ερώτηση ΚΚΕ για τα προβλήματα λειτουργίας και ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα λειτουργίας και ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς
Η επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, εξαιτίας της υποχρηματοδότησής της και από τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, προς όφελος των κερδών των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό και σε βάρος των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων που προσέρχονται σε αυτή, αλλά και των εργαζόμενων του κλάδου, οξύνεται ολοένα και περισσότερο δημιουργώντας έντονες ανησυχίες.

Κιλτίδης: "Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας"


Υπογράφει ο Κώστας Κιλτίδης
Είναι πρωτοφανή αυτά που δημοσιεύονται και εμπλέκουν τον Πατριωτισμό των Ορθοδόξων Ελλήνων με τυχόν συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν παραδίδεται η Μακεδονία, δεν εκχωρείται το είναι μας.

Δείτε Video από την τελετή λήξης 2018 του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος Κιλκίς


Η τελετή λήξης 2018 του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος Κιλκίς, έγινε στο Πάρκο Κιλκίς την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018.