Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Video: Ένα απόγευμα με τους Δρομείς Υγείας Κιλκίς


Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς με τους Δρομείς Υγείας Κιλκίς.

Τατίδης: "Τελικά όλοι συμφωνούν με τον Πάνο Καμμένο"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς πήρε θέση με σχετικό ψήφισμα στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, δηλώνοντας την αντίθεση του για την συμφωνία των Πρεσπών, ζητώντας από τα κόμματα να μην την ψηφίσουν και να διενεργήσει δημοψήφισμα.

Διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Κορομηλιά, Ξηρόβρυση, Πλαγιά και Αγία Κυριακή

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 4 Ιουλίου θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στους οικισμούς Κορομηλιά, Ξηρόβρυση, Πλαγιά και Αγία Κυριακή από τις 8:00 έως τις 13:30 εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Επίσκεψη ευρωβουλευτή Σ. Ζαριανόπουλου στο Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς πραγματοποίησε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Λήγουν αύριο οι αιτήσεις για το ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών (5 έως 12 ετών) στα προγράμματα ΚΔΑΠ των δόμων μας όπως και για την χρήση του γυμναστηρίου Kinesis-Gym από τις ωφελούμενες μητέρες, άνοιξε.

Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στο Κιλκίς – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2018 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, δηλαδή θα λήξουν την Παρασκευή, 31 Αυγούστου.

Αφοί Τσαχουρίδη και Ασλανίδου στο Θέατρο Λόφου

Απρόσμενοι και ανατρεπτικοί, οι αδελφοί Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται να μας συστήσουν την «πατρίδα» της δικής τους μουσικής. Στην ίδια πατρίδα, που κατοικεί ο ήλιος, ο άνεμος, η βροχή. Μαζί τους η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου.

Η Κωμωδία "Άγρια Δύση" του Θοδωρή Αθερίδη στο Κιλκίς

Αυτό το καλοκαίρι η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, "Αγρια Δύση" περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα. Μία κωμωδία Western με φόντο την Κρήτη, γεμάτη γέλιο, πάθος για τη ζωή, τον έρωτα, την αγάπη και την Ελλάδα.

Ένα βήμα μπρος… 10 βήματα πίσω!


*Το κείμενο
υπογραφούν οι:
Νικολαΐδης Βασίλειος, Πολίτικος Επιστήμονας
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος – Διεθνολόγος
Η Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, βαπτίζει “διπλωματικό θρίαμβο” και μάλιστα βιώσιμη και λειτουργική, την προβληματική συμφωνία στην οποία κατέληξαν με τον κ. Ζάεφ. Πολλά τα θολά σημεία και αβέβαια τα χρονοδιαγράμματα. Ας τα δούμε όλα ένα-ένα.

Πανελληνιονίκες οι Π. Φαρμάκη και Στ. Παρασκευά του ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Με δύο χάλκινα μετάλλια και με εξαιρετική συνολική παρουσία γύρισαν από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.