Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Τελετή λήξης σεζόν της Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητοι"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητοι"
Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν στο κλειστό του Καμπάνη (πρώην Δήμου Γαλλικού) στην καθιερωμένη γιορτή για το κλείσιμο της χρονιάς. 

Πρόταση για κλείσιμο για κάποιες ώρες των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ανοιχτή επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για τη διοργάνωση συμβολικών εκδηλώσεων ενάντια στην πρόσφατη συμφωνία για το «Μακεδονικό» απέστειλε ο Σύλλογος Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 27η Ιουνίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Summer in action: Καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς φίλους στο Ράντσο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ράντσου Κιλκίς
Summer in action, ''καλοκαιρινές δράσεις για τους μικρούς μας φίλους'' με θέμα για την πρώτη εβδομάδα "Αγρότες Φύγαμε". Συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την δεύτερη εβδομάδα από 25/6 έως 29/6 με θέμα "Κυνηγοί της εμπειρίας", με κατασκηνωτικά παιχνίδια μυστηρίου, εξερεύνησης, ευγενούς άμιλλας και ομαδικότητας, παιχνίδια στόχων και τρελοί αγώνες. 

Ανθόφυτο Κιλκίς: Όνομα αλλά... όχι πράγμα

Παρεμβαίνει η αναγνώστρια της ΓΝΩΜΗΣ Ιωάννα Μ.Σ.
"Είμαι από το Ανθόφυτο και θέλω να καταγγείλω ότι το χωριό μου μοιάζει με ερείπιο τα τελευταία χρόνια. Στέλνω αυτό το μήνυμα σήμερα και σε εσάς αλλά και σε άλλους διάφορους φορείς και υπευθύνους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Αναβιώνει το έθιμο του Αϊ-Γιάννη του Κλήδονα στην Ευρωπό Παιονίας


Αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ για τον Παιδικό Σταθμό και το ΚΔΑΠ «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ»

Ανακοίνωση Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ «ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ» 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται εδώ και 18 χρόνια για την προσχολική εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών τους. Συνεχίζουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό να παρέχουμε διαρκώς ανανεωμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 18/2018) που ισχύει από αύριο Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 ως και την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018:

"Μας αρέσει ο τύπος σου... σε περιμένουμε"

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Γιορτή αιμοδοσίας στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 και από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Περιοδεία του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου στην Δομή Προσφύγων στη Νέα Καβάλα και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Την Τετάρτη 20 Ιούνη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Προσφύγων, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, με κλιμάκιο της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δομή Προσφύγων που βρίσκεται στη Νέα Καβάλα στο Πολύκαστρο, για να ενημερωθεί για την κατάσταση διαβίωσης των προσφύγων, καθώς και να εκφράσει την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους ίδιους τους πρόσφυγες.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο 4ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου
ΑΘΛΟΥ Κιλκίς 
Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Πολίχνης το 4ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).

Εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας οδικών μεταφορέων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποιητικού επαγγελματικής επάρκειας οδικών μεταφορέων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 με ώρα έναρξης τις 9:00 π.μ. στην αίθουσα ειδικών εξετάσεων ADR και την αίθουσα εξέτασης Κ.Ο.Κ. της Διεύθυνσης Μεταφορών Δυτικής Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ. στο Καλοχώρι.

Τι λέει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για την συμφωνία των Πρεσπών

Ανακοίνωση
Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος
Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και αποδοκιμασία της για την ουσιαστική και τυπική εκχώρηση στην γείτονα χώρα του ονόματος της Μακεδονίας καθώς και την αναγνώριση ψευδεπίγραφης Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας, με την υπογραφή της Συμφωνίας της 17ης Ιουνίου.

Αυτός είναι ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ

Δελτίο Τύπου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας
Με την ευκαιρία της δημοσίευσης του ΦΕΚ για τον νέο Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) του ΕΟΠΥΥ που για πρώτη φορά συντάχθηκε με μια πρωτόγνωρη διαδικασία και έπειτα από μια ενδελεχή προετοιμασία, τονίζουμε παρακάτω μερικά από τα βασικά νέα σημεία που εισάγει:

Δήμος Κιλκίς: Δεύτερη διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

Ο Δήμος Κιλκίς διοργανώνει τη δεύτερη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ.) 2017 -2026 την Τρίτη 26 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.