Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Κιλκισιώτισσα προς Μητσοτάκη: "Εγώ είμαι τσιπ καλά, εσύ ντ' εφτάς;" (Video)


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με Κιλκισιώτες στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018.

Τζιτζικώστας:"Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά για να μην επικυρωθεί ποτέ η "συμφωνία" με τα "Σκόπια"

Κοινή συνέντευξη τύπου για το ζήτημα των Σκοπίων παραχώρησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου.

Από τον Ψωμιάδη στον Μπαρμπαρούση

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Μελετώντας κανείς το φαινόμενο της γερμανικής εκδοχής του φασισμού, του χιτλερικού εθνικοσοσιαλισμού, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει και στον θλιβερό επίλογό του, την περίφημη δίκη της Νυρεμβέργης. Εκεί τον περιμένει μια έκπληξη.

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ανέργων και εργαζομένων σε επίσχεση εννέα επιχειρήσεων

H Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, υπέγραψε 9 νέες αποφάσεις για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ σε 702 ανέργους πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση, των εξής επιχειρήσεων:

Στο Κιλκίς σήμερα ο Απόστολος Τζιτζικώστας

Στις εκδηλώσεις για την 105η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς παρέστη σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Εκδήλωση κατά των ναρκωτικών στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς


Από τον "Άγιο Φεβρουάριο" και το Χάρο που βγήκε παγανιά, στη Ρόζα...


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Από τον Άγιο Φεβρουάριο και το Χάρο που βγήκε παγανιά, στη Ρόζα, μετέφερε μελωδικά τους Κιλκισιώτες η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, ερμηνεύοντας επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου.

Παιδική παράσταση «Ο Πινόκιο Αλλιώς» από το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΙΡΙΔΑ» Κιλκίς

Το Θεατρικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΙΡΙΔΑ» Κιλκίς, με το πέρας των δραστηριοτήτων του, για την χρονική περίοδο 2017-2018, παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Ο Πινόκιο Αλλιώς», σε θεατρική επιμέλεια της Μαρίας Κουτσοκώστα, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στις 20.30, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17).

Δείτε την παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2018 στο Κιλκίς


Δείτε την παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2018 στο Κιλκίς

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη, από το Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέστη σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουνίου, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης του Κιλκίς. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κιλκίς: Έκθεση φωτογραφίας, με θέμα «Ενθυμήματα Βαλκανικών Πολέμων»


Ανακοίνωση 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος"
Η 71 ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ «ΠΟΝΤΟΣ» σας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Επετείου απελευθερώσεως της πόλεως του Κιλκίς, την 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 20:00 πραγματοποιήθηκαν στη ΛΑΦ Κιλκίς τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας, με θέμα «Ενθυμήματα Βαλκανικών Πολέμων».

Ξεκίνησαν τα μαθήματα Κολύμβησης στον "Αλέξανδρο"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Για 6η συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Κέντρο Αλέξανδρος έχει ανοίξει τις πύλες του ώστε να αναπτύξει το υπέροχο άθλημα της Κολύμβησης.

Summer camp, Ποδόσφαιρο, ΚΔΑΠ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πάνε μαζί...