Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς

Μετά τις Εκλογές του Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς της 09/12/2017 και μετά τη συνεδρίαση των νεοεκλεγέντων μελών του Δ.Σ. το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου έχει ως εξής:

Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας προς τον Αρχιεπίσκοπο για το Σκοπιανό


"Προς
Την Αυτού Μακαριότητα 
Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
κ. Ιερώνυμο Β’
Σας ευχαριστώ για την από 10 Ιανουαρίου επιστολή σας.
Εύχομαι, επί τη ευκαιρία, σε Σας και στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας, ειρηνικό, δημιουργικό, έμπλεο αγάπης και αγαθών έργων, το 2018.

Ετήσιος χορός του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στο ΡΑΝΤΣΟ

Πρατήρια καυσίμων: Από την ασφαλή διακίνηση καυσίμων στην υπερβολή;

Του Δημήτρη Μάρδα
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Θεσσαλονίκης
Στις 15 Δεκεμβρίου του 2015 υιοθετήθηκαν –μετά από καθυστέρηση ετών–δύο Υπουργικές Αποφάσεις που επιδιώκουν να βάλουν τάξη στο θέμα της αποθήκευσης και διακίνησης των καυσίμων σε στεριά και θάλασσα.

Ειδικά επιστημονικά στελέχη «δίνουν λύσεις» σε πολίτες για ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα

Ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018, ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Ημέρα Ασφαλισμένου», η θεσμοθέτηση και καθιέρωση της οποίας έδωσε ήδη από τον πρώτο χρόνο εφαρμογής της πολλές απαντήσεις και συμβουλές σε εκατοντάδες δημότες από ομάδα έμπειρων επιστημονικών στελεχών για θέματα που αφορούν στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας.

Δεκαήμερη διακοπή λειτουργίας για το Δημοτολόγιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Εκτός λειτουργίας για δέκα ημέρες θα παραμείνει το Δημοτολόγιο του δήμου Νεάπολης-Συκεών λόγω μετάπτωσης των δεδομένων στο Εθνικό Μητρώο Πολιτών, μετά από σχετική απόφαση του υπ. Εσωτερικών.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς στο 7ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Με κέφι, δημιουργικότητα και γιορταστική διάθεση η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) συμμετείχε με όλες τις δομές της στις εκδηλώσεις του 7ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Κιλκίς.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 άτομα για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 73 και 33 ετών, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Αιτήσεις δικαιούχων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν ως δικαιούχοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας για την περίοδο 2018-2019, μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία της εκάστοτε Δημοτικής Ενότητας από τις 10/01/2018 έως 10/02/2018 τις όπου θα υποβάλουν αίτηση συμμετοχής προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά αυτοπροσώπως:

«ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς: Προκήρυξη του 23ου Ποιητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Κούρος Ευρωπού»

Α) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΤΕΧΝΗ» ΚΙΛΚΙΣ προκηρύσσει τον Εικοστό Τρίτο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Κούρος Ευρωπού», ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.