Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πως φτιάχνουμε ένα ετήσιο προπονητικό πλάνο


Του Κώστα Πουντζουκίδη
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλοι οι αθλητές σχεδιάζουν το πλάνο τους για τη νέα χρονιά. Αναλύοντας την χρονιά που πέρασε θέτεις τους νέους στόχους οι οποίοι θα πρέπει να είναι ρεαλιστικοί.

Στον Κιλκισιακό ο Πολυχρόνης Ταχματζίδης

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Πολυχρόνη Ταχματζίδη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.
Ήταν μέλος της Κ20 του Πανσερραϊκού, και ανέβηκε στη πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2017, καταγράφοντας συμμετοχές στη Football League.

Θα σηκώσει στον αέρα τους Κιλκισιώτες ο «Δυτικός άνεμος» στο Stoa Cafe-Bar


SOS: Μιλήστε γι αυτές τις απάτες επιτέλους με τους ηλικιωμένους γονείς και συγγενείς σας

Συνελήφθη, πρωινές ώρες της 20-9-2017 στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ζωγράφου, 32χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής ομάδας που διέπραττε απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Αναζητούνται άλλα δύο (2) μέλη της σπείρας.

Σέρρες: Έκθεση Σερραίων εικαστικών καλλιτεχνών με τον τίτλο «Διαχρονίες»

Έκθεση Σερραίων εικαστικών καλλιτεχνών με τον τίτλο «Διαχρονίες» διοργανώνουν το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών και την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας συλλυπάται και ευχαριστεί...

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της μικροβιολόγου Μαρίας (Μαίρης) Σιδηροπούλου – Χατζημανώλη. Υγεία και δύναμη για να θυμάστε πάντα τις καλύτερες στιγμές μαζί της.

Στο 10ο Αντάμωμα Καρκινοπαθών Ελλάδος πάει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας


Οι μονόλογοι «Επικήδειος» και τον «Πανηγυρικός» του Ιάκωβου Καμπανέλλη στο Κιλκίς

Η Ομάδα «Εν Θεάτρω» από την Θέρμη την Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 20:30 θα παρουσιάσει στο εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς (Μητροπόλεως 11) δύο υπέροχους θεατρικούς μονολόγους του Ιάκωβου Καμπανέλλη, τον «Επικήδειο» και τον «Πανηγυρικό» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία από τον Θεόφιλο Λάλο.
Κρατήσεις εισιτηρίων στα τηλ. 6978315503
Δημητριάδου Φανή και 
6943193004
Τρίγκα Ντίνα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Εγνατίας Οδού, που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2017, λόγω εκτέλεσης εργασιών επαναδιαγράμμισης του οδοστρώματος.

Κιλκίς: Δείτε την όμορφη δράση «Κινώντας για νερό στην κρήνη…»


Eκπαιδευτική δράση για μαθητές/τριες Λυκείου/Γυμνασίου από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Μαγδαληνή Παρχαρίδου, υπό τον τίτλο «Κινώντας για νερό στην κρήνη…» την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψης απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά

Συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 ως Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017) οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τι λέει ο Γ. Γεωργαντάς στη Βουλή για τις προσλήψεις κάθε ειδικότητας στους Δήμους (Video)


Γεωργαντάς στη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης προς Γεροβασίλη
με θέμα "Προγραμματισμός προσλήψεων κάθε ειδικότητας στους Δήμους – Καθυστερήσεις στην ενημέρωση της Απογραφής", την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

Κιλκίς: Συνελήφθη 50χρονος Βούλγαρος για καταδικαστική απόφαση σε βάρος του

Συνελήφθη σήμερα (21-9-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 50χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για απόπειρα κλοπής.

Χαλκιδική: Σκοτώθηκε 32χρονος μοτοσυκλετιστής σε τροχαίο


Χθες (20-9-2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Παιονία: Τσάκωσαν 38χρονο για παράνομη μεταφορά τριών Αλβανών

Συνελήφθησαν χθες (20-9-2017) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή των Ευζώνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής φύλαξης Παιονίας, 4 άτομα, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

21 Σεπτεμβρίου 1921: Η δολοφονία της ηγεσίας των Ελλήνων του Πόντου

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Αμάσεια Πόντου 1921: Όταν υπήρχε Ελληνική ηγεσία, αυτή δολοφονούνταν.
Οι Κεμαλικοί μετά την επικράτησή τους, προσπάθησαν και τελικώς πέτυχαν με διάφορα μέσα να εξοντώσουν ό,τι δεν είχαν μπορέσει να εξολοθρεύσουν οι Νεότουρκοι. 

Θεσσαλονίκη: Ο Σωκράτης Μάλαμας στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Ο Σωκράτης Μάλαμας αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017, στις 21.00.

Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για την νοσηλεία της μικρής Νεφέλης

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ευχαριστεί θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή του να βοηθήσουν τη μικρή Νεφέλη.

Τι λέει το ΚΚΕ για την “αξιολόγηση” των Δημοσίων Υπαλλήλων και την ψήφιση της τροπολογίας Γεροβασίλη

Δελτίο Τύπου ΚΚΕ 
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΝΔ από κοινού ψήφισαν την τροπολογία Γεροβασίλη για την “αξιολόγηση” των δημοσίων υπαλλήλων, με βάση το αντιλαϊκό περιεχόμενο του νόμου Βερναδάκη (ν. 4369/2016).

'Εκκληση για τη 10χρονη Νεφέλη που πάσχει από σάρκωμα

Στο αίτημα των γονιών ενός 10χρονου κοριτσιού που δίνει μάχη για τη ζωή του ανταποκρίθηκε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, απευθύνοντας έκκληση για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου η μικρή Νεφέλη να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό για θεραπεία.

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του προστάτη

«Μετά τα 50, φρόντισε τον προστάτη σου», είναι το σύνθημα της εκστρατείας ενημέρωσης και έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του προστάτη, που διοργανώνει η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.