Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι ληστές που εμφανίζονταν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών (3) ημεδαπών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, προσποιοιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

"Σας περιμένουμε στον χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς"

Κάλεσμα Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συνδιοργανώνουν εκπαιδευτική - αθλητική εκδήλωση στα πλαίσια των ''Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών''. 

Η Ελληνική Αστυνομία εκπλήρωσε ακόμη μία παιδική ευχή

Την ευχή του 6χρονου Νικόλα, εκπλήρωσε προχθές το πρωί (Σάββατο, 20 Μαΐου), η Ελληνική Αστυνομία, μετά από αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

Τα νέα του Κιλκισιακού - 22/5/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Την ευκαιρία για μια δυνατή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας του Κιλκισιακού, που υποδέχθηκαν το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου τους Νέους του Αχιλλέα Περαίας.

Θεσσαλονίκη: Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα επί της οδού Λαγκαδά στο ύψος της αερογέφυρας Σταυρούπολης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Άρνηση παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε περιπτώσεις τεχνητής διακοπής κύησης στο Νοσοκομείο Σάμου

Δελτίο τύπου Τύπου Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων
Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο πριν από λίγες ημέρες την άρνηση των αναισθησιολόγων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου να χορηγήσουν αναισθησία σε επεμβάσεις τεχνητής διακοπής κύησης, με έρεισμα το σχετικό δικαίωμα που τους αναγνωρίζει ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας (αρθ. 31§1 του Ν. 3418/2007) περί σχετικής επίκλησης κανόνων και αρχών ηθικής συνείδησης, εκτός αν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι κινδύνου της ζωής ή της υγείας της εγκύου.

Θεσσαλονίκη: 1ο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride

Δελτίο τύπου 1ου Αυτο-οργανωμένου Thessaloniki Pride
Ύστερα από εβδομαδιαίες ανοιχτές συνελεύσεις 8 μηνών, το RADical PRIDE ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Αυτο-οργανωμένου Thessaloniki Pride την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου, για τις Διεκδικήσεις των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφί, τρανς, κουίρ, ίντερσεξ, ασέξουαλ (ΛΟΑΤΚΙΑ+) και την Απελευθέρωση Φύλου και Σεξουαλικότητας.

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά από το GOLDEN ATHLOS Κιλκίς

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ
ΤΟ GOLDEN ATHLOS  21ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 43 
3 ΜΗΝΕΣ / 54 ΕΥΡΩ ΟΛΕΣ
ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ !!! 
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΚΕΤΩΝ

Αλέξανδρος Κιλκίς: Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Οι άνθρωποι του αθλητικού κέντρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, στηριζόμενοι στην σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού που αποκτήσαμε με εσάς τα 20 τελευταία χρόνια, βελτιώνουμε και εξελίσσουμε διαρκώς τις παροχές μας, ως ένα χρέος ανταπόδοσης της αγάπης και υποστήριξης σας.

Εκδήλωση στη Μόσχα για τη Γενοκτονία

Επιμέλεια κειμένου: Θεοφάνης Μαλκίδης
Σε ατμόσφαιρα έντονης συναισθηματικής φόρτισης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στη γεμάτη από Έλληνες και Φιλέλληνες αίθουσα του Οίκου Εθνοτήτων της Μόσχας εκδήλωση, αφιερωμένη στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του χριστιανικού πληθυσμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, των Ελλήνων της Ανατολής. 

Κιλκίς: Συνελήφθη 38χρονος για καταδικαστική σε βάρος του απόφαση

Συνελήφθη χθες (21-5-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.

Παιονία: 42χρονος Αλβανός κουβαλούσε παράνομα 31χρονο Αλβανό

Συνελήφθησαν χθες (21-5-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 42 και 31 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Σε διαβούλευση το σχέδιο για τη σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΠΑΑ 2014-2020 θέτει σε διαβούλευση το σχέδιο της Υπουργικής Απόφασης για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του Μέτρου 9 «Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), κατά το διάστημα από 22 έως 26 Μαΐου του 2017, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Εσείς γνωρίζετε το Ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας;

Υπογράφουν οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς Κιλκίς
Εσείς γνωρίζετε το Ηλεκτρονικό Αστυνομικό Τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας;
Πληκτρολογήστε portal.astynomia.gr & συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τους κωδικούς σας στο σύστημα "Taxisnet"

Ο Σούλης στα εγκαίνια του Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο Πολιτευτής ΝΔ νομού Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης την Κυριακή 21 Μαϊου 2017, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση της Περιφερειάρχου Αττικής κ. Ρ. Δούρου και του Δημάρχου Πειραιά κ. Γ. Μώραλη, παραβρέθηκε στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκαν στον Πειραιά στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Πειραιά και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Κιλκίς: Εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου με θέμα «Μουσικό Ταξίδι»

Την Πέμπτη 25 Μαϊου 2017 και ώρα 21:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, η χορωδία και η ορχήστρα του 2ου Γυμνασίου θα παρουσιάσει εκδήλωση με θέμα: «Μουσικό Ταξίδι».

Μέτρα προφύλαξης για τη νόσο των Λεγεωναρίων

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται εν όψει του καλοκαιριού μέτρα προφύλαξης για τη νόσο των Λεγεωναρίων.

SOS: "Ληστεύουν ακριβά μηχανήματα από νοσοκομεία της Ελλάδας"

Υπογράφει ο Αθανάσιος Λ. Γιαννόπουλος
Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών - Χειρουργός
τ. Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η κλιμακούμενη επίθεση στα νοσοκομεία και δη στα γαστρεντερολογικά τμήματα και βρογχολογικά εργαστήρια αφαιρώντας ενδοσκόπια, βρογχοσκόπια και καταγραφικά. 

Η Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου συμμετέχει για 6η χρονιά στην Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας

Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 επισκέφθηκε την Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας o συντονιστής της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (Ε.Β.Ε.) κ. Γρηγόρης Χρυσοστομίδης. 

Επίσκεψη Παγκύπριου Συνδέσμου Εθνοφυλάκων στο Δήμαρχο Κιλκίς

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Εθνοφυλάκων συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη στο πλαίσιο της επίσκεψής της σε σημαντικούς ιστορικούς χώρους του Δήμου Κιλκίς.

Συμμετοχή του Άτλαντα Κιλκίς στο 19ο Τουρνουά ΒόλεΪ Λιτόχωρου Πιερίας

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Το Σάββατο 21 Μαϊου ο Άτλας Κιλκίς συμμετείχε στο 19ο Τουρνουά ακαδημιών – (3Χ3) μίνι βόλεϊ που συνδιοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ) με το σύλλογο Πάνθεον Λιτοχώρου και τον Δήμο Δίου - Ολύμπου στο όμορφο και πάντα γραφικό Λιτόχωρο Πιερίας. 

Συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Πολύκαστρο


Εσωτερικό μίνι βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς στον Ατέρμονα

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Μια πολύ πετυχημένη αθλητική συνάντηση Μίνι Βόλεϊ για τις μικρές αθλητριούλες και τους αθλητές των Ακαδημιών του διοργάνωσε ο Αίας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ατέρμονα.

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στη Δεσκάτη, Βεργίνα και Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς 
Και αυτό το Σαββατοκύριακο μέλη του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς συμμετείχαν σε αγώνες που διοργανώθηκαν στη Δεσκάτη, στη Βεργίνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Πιερία: 78χρονος παρέσυρε και σκότωσε 81χρονο σε τροχαίο

Σήμερα (22-5-2017) το πρωί, σε δημοτικό οδό σε περιοχή της Πιερίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 81χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 81χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.

Οι Θρακιώτες ν. Κιλκίς τιμούν την Άλωση της Πόλης στον οικισμό Πυργωτό

Ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργωτού και οι Σύλλογοι Θρακιωτών ν. Κιλκίς σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Πυργωτού

"Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Μποδοσάκη"

Ευχαριστήριο
1ου ΕΠΑ.Λ. Αξιούπολης 
Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας επιθυμούν να σας εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους για την ευγενική σας χειρονομία να μας χορηγήσετε τέσσερις μονάδες προσωπικού υπολογιστή.

Κιλκίς: Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές 2017

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στον εορτασμό των Πράσινων Πολιτιστικών Διαδρομών 2017, μια δράση που καθιερώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού από το 2012 σε χρονική εγγύτητα με την Παγκόσμια Ημέρα για το Περιβάλλον (5 Ιουνίου). 

Σύνδεση Νοσοκομείου Κιλκίς με το φυσικό αέριο

Υπογράφει η Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς 
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μετά την υλοποίηση του Διασυνοριακού Προγράμματος “IPA SHIELD” και την ολοκλήρωση των εργασιών για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου Φυσικού Αερίου προχώρησε την Τετάρτη 17-05-2017 στην υπογραφή της σύμβασης για την Προμήθεια Φυσικού Αερίου με την Εταιρεία ΔΕΠΑ-Δημόσια Επιχείρηση Αερίου Α.Ε. 

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Γκιουλέκα ''Ο Μακεδονικός Αγώνας από τις εφημερίδες της εποχής''





Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής θα φιλοξενηθεί η βιβλιοπαρουσίαση του βουλευτή α' ΘεσσαλονίκηςΚώστα Γκιουλέκα ''Ο Μακεδονικός Αγώνας – Από τις εφημερίδες της εποχής – Η ένοπλη φάση 1903-1908'' αυτή την Παρασκευή 26 Μαΐου στις 20:00. Πρόκειται για έναν αφιερωματικό τόμο 600 σελίδων, βασισμένο στα δημοσιεύματα των εφημερίδων εκείνης της εποχής που αναφέρονται στα τραγικά γεγονότα στη Μακεδονία.

Δήμος Παιονίας: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 35ων Πολυκαστρινών

Παρασκευή 26/5/2017
19:00 / Πολ. Κέντρο, Ωδείο: Εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Αξιός Ποταμός» του Σωκράτη Μουρατίδη και της Αλεξίας Ιωαννίδου.
19:00 / Φουαγιέ Πολ. Κέντρου: Εγκαίνια έκθεσης του Εργαστηρίου Ψηφιακής Φωτογραφίας Κιλκίς με θέμα «Γυναίκα», Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας Ευκράντη.
19:30 / Πολ. Κέντρο-Θέατρο: Εκδήλωση με την χορωδία, την ορχήστρα και τα μικρά μουσικά σύνολα του Γυμνασίου Πολυκάστρου.

Ο Κιλκισιώτης προπονητής Γιώργος Πελίδης εξειδικεύεται στο Α.Π.Θ.

Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Κιλκισιώτης  προπονητής Γιώργος Πελίδης για την εξειδίκευσή του στην «Εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών».