Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Αίας Κιλκίς: 7η νίκη - ντέρμπι μεταξύ των πρώτων

Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Την 7η νίκη του στη σειρά πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων του Αίαντα, στην έδρα της, χθες Σάββατο 4/2/2017. Αυτή τη φορά όμως ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι γιατί και οι δυο (ισοδύναμες) ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη διεκδικώντας την κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Τελικά με δυσκολία υπερίσχυσε ο ΑΙΑΣ με 3-1 σετ, σε έναν αγώνα “θρίλερ”.Αναλυτικότερα:

Οι προπονητές στίβου κόβουν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βόρειας Ελλάδας
Ο Σ.Π.Σ.Β.Ε. σας καλεί στην Κοπή Βασιλόπιτας την Κυριακή 12/2/2017 και ώρα 11:30 π.μ. στην Αλεξάνδρεια-Ημαθίας (Δημαρχείο).

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Σούλης Καζαντζίδης (Video)


Ο Πολιτευτής της Ν.Δ. νομού Κιλκίς κ. Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 στις 12 το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΕΥΡΥΔΙΚΗ στο Κιλκίς την κοπή της Βασιλόπιτας του με τους φίλους που τον στήριξαν και τον στηρίζουν στην πολιτική του διαδρομή. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Σερρών Κώστας Καραμανλής.

Βραχνή φωνή: Λαρυγγίτιδα ή κάτι άλλο;

Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Αναμφίβολα όλοι κάποια στιγμή κρυολογήσαμε, φωνάξαμε λίγο παραπάνω ή τραγουδήσαμε λίγο πιο δυνατά και βρεθήκαμε με βραχνιασμένη φωνή την επόμενη ημέρα. Συχνότερα αντιμέτωποι με το πρόβλημα αυτό βρίσκονται τραγουδιστές, δάσκαλοι και άλλες επαγγελματικές ομάδες που χρησιμοποιούν τη φωνή τους ως εργαλείο.