Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την βιώσιμη ανάπτυξη στην καλλιέργεια του ρυζιού με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τελεί η ημερίδα με τίτλο «Βιώσιμη Ανάπτυξη στην Καλλιέργεια του Ρυζιού με τη Χρήση Σύγχρονων Τεχνολογιών», που διοργανώνουν το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεσκοπικής της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ».

Θεσσαλονίκη: Οι Χαΐνηδες στο Μylos Club

Η kazandb παρουσιάζει τους ΧΑΙΝΗΔΕΣ, την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 στο Μylos Club.
Την συναυλία στις 23/12 ανοίγουν οι ΓΚΙΝΤΙΚΙ

Χριστουγεννιάτικο πάρτι του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών
Στα πλαίσια του 4ου Φεστιβάλ Χριστουγέννων ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να συμμετέχουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00μ.μ. στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι στο κλειστό γυμναστήριο "Σάλα Γεννηματά".

"Απαξιώνει και εμπαίζει τους εργαζόμενους, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Κιλκίς"

Αναφορά - Καταγγελία Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό 
"Κύριε Υπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, στην συνεδρίαση του με αριθμό 7 στις 9-12-2016 αποφάσισε κατά πλειοψηφία με την παρούσα να ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ και να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ την απαξίωση τον εμπαιγμό και τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Διοικήτριας κ. Μαρίας Βλάχου απέναντι στους εργαζομένους και τους εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Παιονίας


Το Σάββατο 10/12 έγινε η φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας, Ευρωπό και Πολύκαστρο και την Κυριακή 11/12 στην Γουμένισσα και την Αξιούπολη αντίστοιχα.

Κιλκίς: Παρουσίαση παιδικών βιβλίων επαυξημένης πραγματικότητας

Την Tετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς. 
Παρουσίαση παιδικών βιβλίων επαυξημένης πραγματικότητας από τις εκδόσεις I Write.gr σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. “Οι Μικροί Εξερευνητές & Τα Μαγικά Βιβλία του Παππού” 

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την "Κάρτα του Αγρότη" μεταξύ ΥπΑΑΤ και Eurobank

Από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank Φωκίωνα Καραβία θα υπογραφεί Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση της «Κάρτας του Αγρότη», αύριο Πέμπτη 15/12/2016 και ώρα 12:30, στην αίθουσα συσκέψεων του 6ου ορόφου του Υπουργείου, Αχαρνών 2.

Ευχές από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των "Παιόνων" Γουμένισσας



- Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας " ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ '', σας προσκαλεί στην χριστουγιεννιάτικη εκδήλωση '' ΚΑΛΑΝΤΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ '', την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ώρα 7:00 μ.μ στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.
- Συμμετέχει η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου και η θεατρική ομάδα '' Θίασος των ονείρων ''.


Τελετή έναρξης Χριστουγεννιάτικου Παιχνιδοχωριού Ράντσου Κιλκίς