Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Πρεμιέρα με νίκη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Πρεμιέρα με νίκη για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο με 3-0 της Α.Ε. Πεδινού. Η ομάδα του Μάκη Δανδίκα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε και τα τρία τέρματα.

Το πείραμα του Ερατοσθένη στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ένα από τα πιο σημαντικά πειράματα που πραγματοποιήθηκε στην ιστορία της ανθρωπότητας ήταν η μέτρηση της περιφέρειας της Γης από τον Ερατοσθένη τον 3 π.Χ. αιώνα. 

Όταν ο φασίστας Κεμάλ πουλούσε τα οστά των προγόνων μας...

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Αυτές τις ημέρες του 1922 γραφόταν δύο από τις τελευταίες πράξεις της Γενοκτονίας εναντίον των Ελλήνων της Θράκης, της Ιωνίας, του Πόντου, της Καππαδοκίας. 

"Ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Κιλκισιακού"

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Εσείς δε φέρατε ακόμη τα παιδιά σας στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού; Το γήπεδο του Σαλάτς προσφέρει τα πάντα από θέματα ασφάλειας και εγκαταστάσεων στα μέλη της ακαδημίας του Κιλκισιακού.

Κιλκίς: Συνέλαβαν δύο άτομα για πλαστογραφία

Συνελήφθησαν χθες (23-09-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς 2 ημεδαποί ηλικίας 35 και 30 ετών για το αδίκημα της πλαστογραφίας. Ειδικότερα ο 35χρονος προσκόμισε στο Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο ήταν πλαστό.

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν δύο Βούλγαρους για παράνομη μεταφορά ενός Αλβανού

Συνελήφθησαν προχθές (22-08-2016) το βράδυ στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο ύψος του Πολυκάστρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 

Γουμένισσα: Της πήρε 200 κοτόπουλα αλλά ξέχασε να πληρώσει

Έπειτα από καταγγελία 40χρονης ημεδαπής εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γουμένισσας περίπτωση απάτης. Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού. 

Πλαταμώνας: Σκοτώθηκε 39χρονος σε τροχαίο

Πρωινές ώρες σήμερα (24-09-2016), στο 406,5ο χιλιόμετρο στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία, (στο ύψος του Κάστρου Πλαταμώνα), δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 39χρονου οδηγού.

Μητσοτάκης: "Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση"

Επιμέλεια κειμένου: Γιάννης Λιναρδάκης*
«Η επένδυση στην Παιδεία είναι η καλύτερη επένδυση την οποία μπορούμε να κάνουμε στη χώρα μας. Η δημόσια Παιδεία πρέπει να στηριχθεί χωρίς αστερίσκους και χωρίς προκαταλήψεις».

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις 13:00’ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: