Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Αγιασμός των Υδάτων 2016, στο Alexandros Sports Center Κιλκίς

Και φέτος όπως πέρυσι και πρόπερσι ο Αγιασμός των Υδάτων από την Ιερά Μητρόπολη Κιλκίς, στο Alexandros Sports Center Κιλκίς, στις 11.30 π.μ.

Προνοιακά επιδόματα ύψους 111 εκατ. ευρώ καταβάλλονται στους δήμους – Δείτε αναλυτικά την κατανομή (έγγραφο & λίστα)

Την κατανομή ποσού ύψους 111.287.343,23 € σε Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2016, προς καταβολή προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους, για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2015, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην Γυναικεία ομορφιά!

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην Γυναικεία ομορφιά!
25-30 Ιανουαρίου 2016| 
Καλλυντικά, μόδα, αξεσουάρ, κοσμήματα, υπηρεσίες.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την σύμπραξη των δυο εκθέσεων για την σύγχρονη και δυναμική Γυναίκα, της All About Woman και Joy She, σε μια διοργάνωση με διάρκεια μια εβδομάδα 25-30 Ιανουαρίου 2016 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα.

Παρέμβαση για τα κρυμμένα μυστικά της ελληνικής οικογένειας

Υπογράφει ο Γιάννης Τσιτσίμης
Με αφορμή την έκδοση του διηγήματος "the party" του Ζαχαρία Στουφή από τις εκδόσεις Ένεκεν μια παρέμβαση για τα κρυμμένα μυστικά της ελληνικής οικογένειας και την έρπουσα φασιστική χροιά της σήμερα....

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Ξεστόλισμα!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Κοντινό παρελθόν. Αρχές Δεκέμβρη. Στολίζουμε το δέντρο. Κούτες παντού. Δεν πέφτει καρφίτσα. Η χαρά μας απερίγραπτη. Τα πρόσωπα μας έχουν πάθει αγκύλωση από τα χαμόγελα. Το ραδιόφωνο παίζει εύθυμα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τραγουδάμε και μείς μαζί…

Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου

Με το δεξί μπαίνει στη νέα χρονιά ο Εθνικός καθώς στις πρώτες μέρες του χρόνου οριστικοποιήθηκαν από τους διοικούντες την ομάδα εκπρόσωπο του νομού Κιλκίς στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας τρεις μεταγραφές πολύ καλών ποδοσφαιριστών που αν και νεαροί διαθέτουν ως προσόν τους την πλούσια εμπειρία τους από την γ΄ εθνική κατηγορία.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από αύριο Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2016, μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 2/2016) και ισχύει από αύριο Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2016, μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, σύμφωνα με το οποίο:

Τα έψαλαν στο Δήμαρχο Παιονίας

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα είχαν την τιμητική τους την τελευταία ημέρα του 2015 στο Δημαρχείο Παιονίας. Αντιπροσωπεία του Στρατού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας έψαλλαν τα κάλαντα στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου ενώ λίγο αργότερα η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ποντίων έντυσαν με παραδοσιακούς ήχους τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Δήλωση Τζιτζικώστα για το δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποίησε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

Νέα διάκριση για την κιλκισιώτισσα ψυχολόγο και ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου

Μια νέα διάκριση για την κιλκισιώτισσα ψυχολόγο και ποιήτρια Έλλη Φρεγγίδου ήρθε, αυτή τη φορά, για αδημοσίευτη ποιητική συλλογή της. Η Ε. Φρεγγίδου τιμήθηκε με Γ’ Βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης Κ.Π. Καβάφης από την International Art Academy. 

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: Διευκρινίσεις για την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων 2016

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2016 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου και θα λήξουν την Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016.

Κιλκίς: Δημιουργείται Σύνδεσμος Φιλολόγων

Καλούνται:
1.- οι Φιλόλογοι που ανήκουν οργανικά ή υπηρετούν στα Σχολεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς,

Θέσεις εργασίας στην Ειδομένη Κιλκίς (5-1-2016)


Ζητούνται βοηθοί (9)
Ειδομένη Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ



Αντιολισθητικές αλυσίδες: Η κατάσταση στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας (Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, Ώρα 8 π.μ.)

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής: