Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Συγκέντρωση των Οργανώσεων Κιλκίς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ενάντια στο αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ του νομού Κιλκίς, καλούν την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα του νομού, την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014, στις 7:30 μ.μ. στην Πλατεία Ειρήνης, σε νέα Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της νέας εγκληματικής επίθεσης του Ισραήλ εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, λόγω αναβολής της προηγούμενης συγκέντρωσης (εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών).

Ο ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς χορεύει στις 14 Αυγούστου 2014 και σας προσκαλεί


Έγκριση βελτίωσης αρδευτικού δικτύου Δήμου Παιονίας

Εκδόθηκε χθες 01/08/2014 η απόφαση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημητρίου Ιατρίδη για την ένταξη της πράξης « ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ», στο πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013».

Σκοτώθηκε 54χρονος σε τροχαίο

Στις 01.08.2014 βραδινές ώρες, στην Εθνική Οδό Λευκώνα – Προμαχώνα Σερρών, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός και της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 49χρονος οδηγός του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Συνελήφθησαν σε χωριό του Κιλκίς δύο άτομα για λαθρεμπορία και παράνομη οοπλοκατοχή

Συνελήφθησαν χθες (01.08.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 35 ετών και μία υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας 26 ετών, για τις, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας, της παράνομης οπλοκατοχής και περί ραδιοσταθμών.

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε., θα προβληθεί την Κυριακή 3 Αυγούστου στις 10.30 το βράδυ στο θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” σε συνεργασία με το Θερινό Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Κιλκίς Summer Music and Art Festival of Kilkis.

Ομιλία Γεωργαντά στη Βουλή στο νομοσχέδιο "Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας" (31/07/2014)


Ιερά Πανήγυρις Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
Ώρα 6:30 το απόγευμα
Υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Οσίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου του Θαυματουργού (προστάτη των καρκινοπαθών) από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος στην αυλή του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, τον ιερό κλήρο και τον λαό του Θεού και εν συνεχεία Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός