Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κόντρα Ειρήνης και Άδωνι στη Βουλή για το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων


«Το πουλί Αμπαντούα Ντούα και ο κακός μάγος Μήτσος Μπούα Μπούα»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στο 9ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς Διαγωνισμός «Πρωτότυπης Στολής».  Η κάθε τάξη έφτιαξε και μία στολή, της έδωσε όνομα και έγραψε και ένα μικρό κείμενο εξηγώντας το λόγο για τον οποίο την επέλεξαν και την κατασκεύασαν!

"Για το Δικαστικό Μέγαρο Κιλκίς βάλατε τον πήχη πολύ χαμηλά", λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Ανατρέχοντας στις ανακοινώσεις του Βουλευτή της συμπολίτευσης κου Γεωργαντά τον Αύγουστο του 2013 διαβάζουμε μεταξύ άλλων για το θέμα του Δικαστικού Μεγάρου: "...αναμένεται εντός του επομένου διαστήματος να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκήρυξης μίσθωσης από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου του κτηρίου..."

30 χρόνια Καρναβάλι Άσπρου


Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήψη ρυθμιστικών μέτρων για την αλιεία του αχινού

Υπεγράφη από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήψη ρυθμιστικών μέτρων για την αλιεία του αχινού.  Το Προεδρικό διάταγμα έρχεται να καλύψει τη μέχρι σήμερα απουσία θεσμικού πλαισίου για την αλιεία του αχινού και συνεπώς να συμβάλλει στην αειφόρο διαχείρισή του.

Απαράδεκτη η κατάσταση στα Γραφεία του ΕΟΤ των Ευζώνων Κιλκίς

Τη διαμαρτυρία εργαζομένων στα συνοριακά Γραφεία του ΕΟΤ για την διαφαινόμενη υποβάθμιση και κατάργησή τους δέχθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Τονικίδης.

Τσάκωσαν δύο άτομα για ζημιές 3000 ευρώ σε κατάστημα στο Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (27.02.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 32 και 40 ετών, για απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ζητούνται εργολάβοι για την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς

Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ προτίθεται να αναθέσει το έργο ανακατασκευής του γηπέδου με προδιαγραφές γ' εθνικής προϋπολογισμού 192,000 το οποίο έχει εγκριθεί από την ΑΝΚΙ. Οποιαδήποτε εταιρία ενδιαφέρεται να αναλάβει το έργο (προθεσμία μέχρι 15/3/14 για όσους ενδιαφέρονται) να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6977623234 Φουντουκίδης Ιωάννης αντιπρόεδρος ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

"Στηρίζουμε αυτούς που θα προτείνει η Νέα Δημοκρατία"

Συνεδρίασε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 η ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Kιλκίς με μοναδικό θέμα "Δημοτικές εκλογές". Ο Πρόεδρος κ. Ι. Διαμαντίδης αφού πρώτα έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην προηγούμενη συνεδρίαση της τοπικής ευχαρίστησε ακολούθως τους φίλους της ΝΔ που συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ το περασμένο Σάββατο και αναφέρθηκε στις σημαντικές ειδήσεις για το νομό Κιλκίς στον τομέα της υγείας όπως αυτές γνωστοποιήθηκαν από τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργό κ. Α. Γεωργιάδη.

Εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Κιλκίς η εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές σε επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη

- Εξιχνιάστηκαν συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις κλοπών οχημάτων, μεταλλικών αντικείμενων και ποσοτήτων πετρελαίου
- Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί, ως μέλη της οργάνωσης, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται επιπλέον ένας υπήκοος Αλβανίας 43 ετών
- Επιπλέον για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας ημεδαπός 43 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
- Οι δράστες αφαιρούσαν από τις επιχειρήσεις μηχανήματα έργων, μεταλλικούς κάδους ανακύκλωσης και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και στη συνέχεια, αφού τα μετέφεραν με Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα, τα διέθεταν έναντι χρηματικής αμοιβής για την περαιτέρω διάθεσή τους
- Η ζημία που προκλήθηκε από την έως τώρα δράση της οργάνωσης εκτιμάται στο χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ περίπου

Χωρίς αεκτζήδες ο αγώνας ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΚ

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνεται ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, χθες (27.02.2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα χειροσφαίρισης της 01.03.2014 μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ – ΑΕΚ στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

"Μεταφέρουν αυτοί την λαϊκή Αξιούπολης αλλού, δεν πουλάμε εμείς"

Υπογράφει το Σωματείο Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της Γεν.Συνέλευσης του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς αποφασίστηκε ομόφωνα να κατέβει το Σωματείο σε απεργιακή κινητοποίηση στην Λαϊκή Αγορά της Αξιούπολης.

ΕΦΕΤ: Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής

Στον ετήσιο προγραμματισμό του για τους ελέγχους στα τρόφιμα, ο ΕΦΕΤ προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων κατά την περίοδο της Σαρακοστής με κύριο γνώμονα να προστατευθεί η υγεία των καταναλωτών από κινδύνους αλλά και τα συμφέροντά τους από πρακτικές υπονόμευσης.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο εορτασμού της Καθαρής Δευτέρας

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω: