Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

"Οι ηθικοί αυτουργοί των γεγονότων των Σκουριών Χαλκιδικής"

Πηγή: antigoldgreece.wordpress.com
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των μεταλλείων στις Σκουριές που είχε ένταση και παλμό, πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Κατόπιν αιτήσεως των κατοίκων, κύριος και πρώτος ομιλητής είχε ορισθεί ο αγωνιστής Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος, Πνευματικός και εφημέριος του Ησυχαστηρίου “Παναγία, η Φοβερά Προστασία”, που εδρεύει στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής. Ο κόσμος παρ’ ότι η ομιλία του ήταν μακροσκελής, τον παρότρυνε να συνεχίσει. Την δημοσιεύουμε αυτούσια και σας συνιστούμε να την διαβάσετε. Αξίζει!

Συλλαλητήριο Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσσαλονίκης

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσσαλονίκης καλεί όλα τα σωματεία της πόλης, τις πρωτοβουλίες κατοίκων στις γειτονιές, τους φοιτητές, ανέργους, συνταξιούχους σε συντονισμένο αγώνα με σταθερή και συνεχή πορεία, με εβδομαδιαίες πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα ενώνουν όλα τα ρυάκια της αντίστασης σε ένα ορμητικό ποτάμι ανατροπής. 

Διαδηλώνουμε τη θέληση μας να σταθούμε όρθιοι, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μαζί με όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, την νεολαία ΠΕΜΠΤΗ 28 Φλεβάρη, στις 18:00, στο ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη.

Αγώνας "Αρη" Παντελεήμονα vs "Νεότητα" Μεταλλικού για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ σας καλεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 15:00 στον αγώνα με την ΝΕΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ στο γήπεδο Παντελεήμονα. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα κατατεθούν στο λογαριασμού για το Γιώργο Ζαχαράκη.

Kilkis Mountain Weekend 1 και 2 Ιουνίου 2013


Τα «τρωκτικά» του Δημοσίου στη φάκα!

H επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» έχει ήδη ξεκινήσει και τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά. Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απομάκρυνση από το Δημόσιο μέχρι και 7.000 υπαλλήλων από το σύνολο των υποθέσεων.

Γερμανικός Τύπος σήμερα: «Η Ελλάδα και πάλι πιο δημοφιλής»

Ο ελληνικός τουρισμός και οι σημερινές βουλευτικές εκλογές στην Ιταλία στο επίκεντρο της σημερινής επισκόπησης του Γερμανικού Τύπου.

Μετά την ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων ο Βενιζέλος είπε..

"Ευχαριστώ, καταρχάς, θερμά τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, την κοινωνική μας βάση, που μετέχουν στη σημερινή διαδικασία με σθένος, πίστη, αισιοδοξία, εγγυώνται τις διαδικασίες, εγγυώνται την προοπτική της Παράταξης. 
Γιατί σήμερα, προετοιμάζοντας το Συνέδριό του που θα αρχίσει σε λίγες μέρες, το ΠΑΣΟΚ μετασχηματίζεται, αλλάζει. Κρατάει όλα τα καλά της μεγάλης ιστορικής του διαδρομής, αλλά αποβάλει παθογένειες. 

Τους τσάκωσαν για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (23.02.2013) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας υπήκοος Αλβανίας 19 ετών και ένας ημεδαπός 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Συνδυασμοί γεύσεων με μεγάλη θρεπτική αξία

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Το μαγείρεμα αποτελεί μια ευχάριστη διαδικασία για τους περισσότερους από εμάς. Για κάποιους είναι τέχνη. Οι περισσότερες συνταγές χρησιμοποιούν παρόμοια υλικά και δίνουν υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς, οι οποίες έχουν και υψηλή διατροφική αξία. Ας δούμε μερικούς απ΄ αυτούς:

Το είδαμε κι αυτό! Έκλεψαν τα κουφώματα αλουμινίου από κατοικία

Στις 23.02.2013 το μεσημέρι στην Μεθώνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί 18 και 22 ετών, διότι εντοπίστηκαν να μεταφέρουν με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο κουφώματα αλουμινίου που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το σπίτι μίας 47χρονης ημεδαπής. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Τα κουφώματα αλουμινίου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 47χρονη ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγινίου.

"Κι όμως οι Αποκριές ήρθαν νωρίτερα"

Υπογράφει η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΑΣΟΚ
"Πιστεύαμε ότι μια διαδικασία σαν και αυτή του Συνεδρίου θα μπορούσε να είναι μια γιορτή της Δημοκρατικής Διαδικασίας. Δυστυχώς εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα…

Δευτέρα. Πάμε σινεμά;

Συνεχίζονται, μετά την χειμερινή διακοπή, οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. του Δήμου Κιλκίς.  Την Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 21.00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου θα προβληθεί η ταινία "Ένας χωρισμός"
Είσοδος ελεύθερη

90 χρόνια Πρόσκοποι Κιλκίς (Video)



Εκδήλωση Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Κιλκίς το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς