Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Δείτε Video από τον γάμο του Γιώργου Καλλίτσογλου και της Σοφίας Λαϊδου στο Κιλκίς


O γάμος του Γιώργου Καλλίτσογλου και της Σοφίας Λαϊδου, έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στο Κιλκίς, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.

Δείτε Video από την Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη


Εκδήλωση Τιμής Μνήμης του Συνταγματάρχη Αντωνίου Καμπάνη, έγινε στον οικισμό Καμπάνη Κιλκίς, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Προεκλογικό σποτ Κώστα Κιλτίδη

Οι αθλητές της "Αθλητικής Παιδείας" στους αγώνες στίβου μικρών ηλικιών, «Ολύμπια» Λιτοχώρου

Δελτίο τύπου "Αθλητικής Παιδείας"
Την Τετάρτη στις 19/6/2019 στο δημοτικό στάδιο του Λιτοχώρου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή, οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Ολύμπια». Στους αγώνες συμμετείχε τεράστιος αριθμός μικρών αθλητών και αθλητριών των κατηγοριών Κ16 (2ης και 3ης γυμνασίου), Κ14 (6ης δημοτικού και 1ης γυμνασίου) και Κ12 (4ης και 5ης τάξης δημοτικού) από σωματεία της Βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλίας.

Λήξη σεζόν για την Ακαδημία Μπάσκετ των "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού Κιλκίς
Έκλεισε την σεζόν η Ακαδημία Μπάσκετ των "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού με διήμερες εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν, στο κλειστό του Καμπάνη, στην καθιερωμένη γιορτή.