Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τα νέα του Κιλκισιακού (24/8/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός σε σχέση με την περσινή χρονιά έχει διατηρήσει ένα γκρουπ παικτών, που αποτελούσαν πέρσι το βασικό κορμό της ομάδας, και έδωσαν τα χέρια με την διοίκηση του ΑΟΚ.

Ξεκινούν τα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Kilkis

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Kids 
Ενημερώνουμε τους γονείς κατόχους voucher ΕΣΠΑ που έχουν ενταχθεί ή επιθυμούν να ενταχθούν στα προγράμματα εκπαίδευσης - αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους στις δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids επί της οδού 21ης Ιουνίου 20 και ΚΔΑΠ Kinesis for Junior επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και Περικλέους γωνιά Κιλκίς, ότι από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από 14:00 έως 22:00 θα βρίσκεται όλη η εκπαιδευτική ομάδα στις εγκαταστάσεις μας. 

Πιερία: Θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Σήμερα (24 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι, στο 435 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, 60χρονος ημεδαπός, υπάλληλος κατασκευάστριας εταιρείας, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου, παρασύρθηκε από Δ.Χ. Φορτηγό που συμμετείχε στις εργασίες συντήρησης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Δηλώσεις κυψελών διαχείμασης

Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς , κατόχους μελισσοκομικού βιβλιαρίου να προσέλθουν στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς ή στα κατά τόπους γραφεία Γεωργικής Ανάπτυξης Πολυκάστρου και Γουμένισσας για να δηλώσουν τον αριθμό κυψελών οι οποίες είναι έτοιμες για διαχείμαση .

Συνελήφθη 38χρονος στην Πιερία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη

Συνελήφθη μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών κλιμακίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Η ταινία “Η γυναίκα με τη Μερσέντες” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Σήμερα, Παρασκευή  24 Αυγούστου 2018 θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Η γυναίκα με τη Μερσέντες”.
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30

Η ταινία “Molly's game” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Molly's game”. 
Οι προβολές ξεκινούν στις 21.30

Εκμάθηση γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε φροντιστήριο του Κιλκίς

Δελτίο τύπου φροντιστηρίου Πρίσμα Κιλκίς
Το φροντιστήριο Πρίσμα ανακοινώνει ότι, πέρα από το ολοκληρωμένο και άκρως ανταγωνιστικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει, είναι το πρώτο και μοναδικό φροντιστήριο στην πόλη του Κιλκίς, που προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης Γραμμικού και Ελεύθερου Σχεδίου, αλλά και προετοιμασίας για την εισαγωγή στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (24/8/2018)

Από την εταιρία Atlasdoor Κιλκίς, ζητείται άτομο για κατασκευή κουφωμάτων pvc και αλουμινίου, με αντίληψη κατασκευών και όρεξη για γρήγορη εκμάθηση ή ιδανικά με εμπειρία στο χώρο.
Δείτε ΕΔΩ

Ο Κώστας Φαλκώνης στα Αξιουπολίτικα 2018