Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Οφέλη του παιδικού Kick Boxing

Υπογράφει το Kinesis Gym Kilkis
Ένα παιδί από 4 ετών και άνω μπορεί να ξεκινήσει το kick boxing.
Είναι η ηλικία που τα παιδιά μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μαθήματος, να έχουν συγκέντρωση, συντονισμό, ισορροπία.

Κιλκίς: Οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι έκοψαν την πίτα τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς
Στην φετινή συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς, εκτός από την κοπή της πίτας και την απονομή πλακετών σε συναδέλφους ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου και εκλεγμένα στο Δ.Σ., έγινε ταυτόχρονη εκλογή αντιπροσώπων για την Π.Ο.Π.Σ., σύμφωνα με την αριθ. 01/05-01-2017 απόφαση του Δ.Σ.

Κλειστό στις 17/2/2017 το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς λόγω της απώλειας του Δημοσθένη Κουσκούκη

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου
Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς θα είναι κλειστό, λόγω της απώλειας του συναδέλφου μας καθηγητή βυζαντινής μουσικής Δημοσθένη Κουσκούκη. 
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στις 12.00 π.μ. το μεσημέρι στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής του χωριού Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

Τσίκνισαν, χάρηκαν και διασκέδασαν οι ηλικιωμένοι του Γηροκομείου στο Ράντσο Κιλκίς (Video)

Επιστολή Δημάρχου Κιλκίς στο ΥΠΠΟ για τη διατήρηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Επιστολή στην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου απέστειλε ο Δήμαρχος Κιλκίς σχετικά με τη διατήρηση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017




Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ,  θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 20 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Δήλωση Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς "Πέτρος ο Γλυκύς" για τον θάνατο του Δημοσθένη Κουσκούκη

Δήλωση Συλλόγου Ιεροψαλτών Κιλκίς "Πέτρος ο Γλυκύς"
"... καὶ συνανυψῶ ὑμᾶς εἰς τὴν ἄνω Ἱερουσαλήμ, ἐν τῇ Βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν".
Ο αγαπητός εν Χριστώ αδερφός Δημοσθένης Κουσκούκης εκοιμήθη σήμερα Πέμπτη 16-2-2017.

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Κιλκίς για τον θάνατο του Δημοσθένη Κουσκούκη

Ανακοίνωση Μητροπόλεως Κιλκίς
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με βαθιά θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριον εκδημία του Γραμματέως της Ι. Μητροπόλεως Δημοσθένη Κουσκούκη, ο οποίος εξεδήμησε μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΒηματίΖΩ»

Έπειτα από την εκλογική διαδικασία της Παρασκευής 27/01/2017, στους Χώρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, την Τρίτη 31/01/2017 και ώρα 11:00, μετά από πρόσκληση της πλειοψηφούσας κ. Ευθυμίας Καράμπαγλη, συγκλήθηκε το νέο Δ.Σ., στα γραφεία του συλλόγου, το οποίο με ομόφωνη απόφαση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Καλό παράδεισο Δημοσθένη Κουσκούκη

Υπογράφει
ο Χαρίτων Αναστασιάδης
"Και ήρθε η στιγμή που ο Κύριος επέλεξε για να πάρει τον Δημοσθένη Κουσκούκη κοντά Του. Μέσα από την ασθένεια του αυτή καθαρίστηκε και ετοιμάστηκε. Ταλαιπωρήθηκε αγόγγυστα αλλά ετοιμάστηκε ως πραγματικός στρατιώτης του Κυρίου μας για να βρεθεί εκεί ψηλά. 
Εκείνος γνωρίζει με την Θεία Του οικονομία το γιατί τον πήρε τόσο νέο. Ένα είναι σίγουρο πως δε θα τον ξεχάσουμε, πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας, και θα θυμόμαστε το χαμόγελό του.
Καλό Παράδεισο."

ΑΣΕΠ: Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 1.666 θέσεις σε φορείς του Υπουργείου Υγείας

Ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2016 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 14/30-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων εξακοσίων εξήντα έξι (1.666) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017.

Κιλκίς: Απογευματινές ενημερώσεις για γονείς και κηδεμόνες – εκπαιδευτικούς

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθεται, στο πλαίσιo των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, προκειμένου να επιτύχει την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσει σειρά απογευματινών ενημερώσεων για γονείς και κηδεμόνες – εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας:

Α.Ο.Κ. Γουμένισσας: "Μας σφάζουν και μάλιστα χωρίς ..γάντι"

Την επιστολή προς ΕΟΚ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΟΔΚΕ
υπογράφει ο Χρήστος Σαμαράς
Πρόεδρος Α.Ο.Κ. Γουμένισσας
Έχω υπάρξει τριάντα έξι (36) συναπτά έτη στους επίσημους καλαθοσφαιρικούς χώρους. Ως αθλητής, προπονητής, συνοδός τμημάτων και τα τελευταία δώδεκα (12) ως Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Γουμένισσας, του ιστορικού αυτού σωματείου που κοσμεί τον καλαθοσφαιρικό χώρο με πλήθος διακρίσεων στα τριάντα έξι (36) χρόνια λειτουργίας του.

Κιλκίς: Θέση εργασίας στο Beer House Art Cafe (16-2-2017)

➤Η διεύθυνση του Beer House Art Cafe ζητά έμπειρο προσωπικό για τις θέσεις εργασίας σε πρωινή παραγωγή, σέρβις, βραδινή παραγωγή- bar, βραδινό σέρβις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν in box μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το 6937932754
Οι θέσεις εργασίας είναι για πλήρη ή μερική απασχόληση.

Ομιλία του Κιλκισιώτη παιδιάτρου Ανασ. Ναούμη με θέμα "Εμβολιασμοί"