Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

"Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση των κατοίκων του Δήμου Κιλκίς"

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος θεωρούν υποχρέωσή τους να ενημερώσουν υπεύθυνα τους δημότες για την κατάσταση στον τομέα της καθαριότητας.

Τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 28η Απριλίου 2015 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.00 π.μ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δεύτερο βραβείο στο Γιάννη Τσιτσίμη σε πανελλαδικό διαγωνισμό θεατρικού έργου

Το 2ο βραβείο συγγραφής πρωτότυπου θεατρικού έργου απέσπασε ο συγγραφέας κι εκπαιδευτικός Γιάννης Τσιτσίμης στο διαγωνισμό που διοργανώθηκε για το 2014 από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Νίκο Ταβουλάρη.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ευχαριστεί θερμά

Το ΔΣ, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν:
- την οικογένεια Λάζαρου Μιχαηλίδη για την δωρεά γεύματος προς τους ωφελούμενους του Κέντρου λόγω συμπλήρωσης ενός έτους από την εκδημία του πατέρα και συζύγου, Γεωργίου Μιχαηλίδη
- το Espresso & Wine Bar Da Vinci για την επαναλαμβανόμενη προσφορά πρωινού  προς τους ωφελούμενους του Κέντρου.
- τον Στεφανίδη Φώτη για τη δωρεά 150 € σε μνήμη της συζύγου του Χρυσούλας

Συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ»


Δελτίο τύπου 
Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Συνάντηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ», ώστε να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, την Τρίτη 21/4 στην πύλη του εργοστασίου.

Εορτασμός Κυριακής Αγίων Μυροφόρων στην Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Γρίβα Παιονίας

Ἡ Ἱερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), μετά τό κυριώνυμο πανηγύρι τῆς Λαμπροτρίτης, τιμᾶ καί τή μνήμη τῶν ἁγίων Μυροφόρων καί τῶν ἁγίων Κηδευτῶν τοῦ Κυρίου, τήν φερώνυμη ΚΥΡΙΑΚΗ τῶν ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ.

Οι ημερομηνίες κλειδιά για τις Πανελλήνιες 2015

Επιμέλεια: Γιάννης Λιναρδάκης*
Τις πρώτες ημέρες του Μαΐου όλοι οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων θα προμηθευτούν το δελτίο εξεταζομένου, το οποίο είναι απαραίτητο για την συμμετοχή τους στις εξετάσεις.

Αγώνας ορεινού τρεξίματος (Kilkis Trail Runnning)




Την Κυριακή 3 Μαϊου 2015 και ώρα 10:30 π.μ ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς θα πραγματοποιήσει στο λόφο Αγίου Γεωργίου και στις αναδασώσεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Kilkis Trail Runnning.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη Απριλίου 2015

ΑΥΓΗ ·Για Ελλάδα και Ευρωζώνη- Πολιτικός συμβιβασμός η μόνη ρεαλιστική λύση·Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής- Τα ναυάγια της Μεσογείου στις Βρυξέλλες·Άφησαν χωρίς ρεύμα την Εφορία Μεγάλου Πλούτου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πανικός με τα λεφτά- Αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις για το αν υπάρχουν κονδύλια για μισθούς- συντάξεις·Καίει κόσμο η «Λίστα Λαγκάρντ»- «Ή πληρώνεις, ή πας μέσα» (σύλληψη Λ. Μπόμπολα)·Και το Πολεμικό Ναυτικό κατά των δουλεμπόρων