Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κάλεσμα ΠΑΜΕ Κιλκίς για την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Ταξίδια σε Παραμυθότοπους στο «Ράντσο» Κιλκίς

Το «Ράντσο» Κιλκίς σας προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί του, μικροί και μεγάλοι, στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών σε συνεργασία με την κουκλοθεατρική ομάδα «Παραμυθόδεντρο».

Λαϊκός Ποδηλατικός Αγώνας "Μέγας Αλέξανδρος", την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015


Έναρξη σεμιναρίων της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Η Σχολή Γονέων Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, δια των Γραφείων Σχολικών Συμβούλων, Σχολικών Δραστηριοτήτων, Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Εκπαίδευσης Κιλκίς διοργανώσουν πέντε (5) εκπαιδευτικά προγράμματα:

Ο Άθλος Κιλκίς με 24 συμμετοχές στο Ταεκβοντο Kid Cup των Σερρών

Στις 15/03/2015 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ KIDS CUP στις Σέρρες στις εγκαταστάσεις του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες γεννηθέντων από 2002 έως 2009.

Προκήρυξη για τον 4ο Αγώνα δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον»

Αγώνας δρόμου ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο.

Χωρίς φιλάθλους του Παναθηναϊκού το παιχνίδι με τη Βέροια

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε: