Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Χάρισαν υπολογιστή στο Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στο χώρο του Σταθμού Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, έλαβε χώρα η παράδοση ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή με τον απαραίτητο συνοδό εξοπλισμό του, δωρεά εκ μέρους της ΠΟΣΕΑ μέσω του κ. Ζώτου, για τις ανάγκες της καταχώρησης και της καταγραφής των αιμοδοτών του Κιλκίς στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

Δυδιμάκια ήταν τα ποντίκια της Μεταμόρφωσης Χαλκιδικής

Στα ίχνη δίδυμων ημεδαπών αδερφιών που ενέχονται σε σωρεία κλοπών από εξοχικές κατοικίες της Χαλκιδικής, οδήγησε η επιστάμενη ανάλυση του τρόπου δράσης τους και η συνολική εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

2η Συνάντηση Νέων Αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας


"Υπάρχουν ευθύνες για τα αδιέξοδα και την ταλαιπωρία των ασθενών στα Κέντρα Υγείας του ν. Κιλκίς"

Υπογράφει η Επιτροπή Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στη χώρα μας αντιμετώπιζε σχεδόν εξαρχής προβλήματα στη λειτουργία του, μη ανταποκρινόμενο στις ανάγκες δημιουργίας του. Τα τελευταία 5 χρόνια ωστόσο μέσα από την αποσάθρωση και διάλυση κάθε δομής που υπήρχε, οδηγηθήκαμε σήμερα στην τραγική κατάσταση, να κινδυνεύει να μείνει το Ε.Σ.Υ. από οξυγόνο ανά πάσα στιγμή, από μέρα σε μέρα. Δεδομένου και του ασφυκτικού πλαισίου που δημιουργεί η νέα κατάσταση, όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη, ακόμα και μετά τις εκλογές, η παραπάνω περιγραφή είναι ακόμα πιο κρίσιμη.

Η Ηρώ Ντέντα και ο Θεόδωρος Γιαννακός, μιλούν στη Γνώμη για το 24ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσάνων



Σχετικά με την φορολόγηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη μισθοδοσία των Κληρικών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Σχετικά με ερωτήσεις και δημοσιεύματα αλλοδαπών μέσων ενημέρωσης που αφορούν την φορολόγηση της Εκκλησίας της Ελλάδος και τη μισθοδοσία των Κληρικών και αναδημοσιεύθηκαν στο εσωτερικό, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων - Religious Affairs κ. Γ. Καλαντζής προέβη στις ακόλουθες διευκρινίσεις για την κατάσταση ως έχει σήμερα:

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Κερδίζει έδαφος η ελληνική πρόταση-Πράσινο φως για συζήτηση από το EUROGROUP·ΕΡΤ δημόσια και ανταγωνιστική-/σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο·Πρόσθετες μεταρρυθμίσεις- «Στο μάτι» οι τριγωνικές συναλλαγές, συμπληρωματικές δηλώσεις για περασμένα έτη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Η πλήρης γελοιοποίηση του τέως «τσάρου»- Συνέντευξη μνημείο του Γκίκα Χαρδούβελη για τα χρήματα που φυγάδευσε στο εξωτερικό·Eurogroup- Εν, δυο, κάτω-Αρχίζουν διαπραγματεύσεις με τα τεχνικά κλιμάκια για να γίνουν οι «ιδέες Βαρουφάκη» νομοθετήματα, μετά την χθεσινή καταιγίδα αρνητικών δημοσιευμάτων και φημών·Μέσα σε φωνές για κοπανατζήδες παραιτήθηκε ο διοικητής του ΟΑΕΔ