Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Το καλλιτεχνικό σύνολο "πόλις" στο "Κερνάμε Κιλκίς" την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μετά από πρόσκληση του Επιμελητηρίου, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΙΛΚΙΣ», στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, το μουσικό τμήμα του «πόλις» θα παραβρεθεί εκεί την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, στις 8.00 το βράδυ, και θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της βραδιάς. Θα δώσει μια συναυλία στο χώρο του πάρκινγκ, συμβάλλοντας έτσι με τον τρόπο του στην καθιέρωση αυτού του επιτυχημένου θεσμού της τοπικής μας κοινωνίας.

Φεστιβάλ γαστρονομίας "Κερνάμε Κιλκίς" από 2 - 8 Οκτωβρίου 2014


Αυτά είπε ο Αντώνης στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

"Αισθάνομαι μοναδική τιμή σήμερα, γιατί εδώ μαζί σας, μετά από 40 χρόνια, νιώθω τον πατριωτικό ηλεκτρισμό της μεγάλης πολιτικής παράταξης που λέγεται Νέα Δημοκρατία! Γιορτάζουμε 40 χρόνια αγώνων και νιώθω τιμή και συγκίνηση να στέκομαι, σήμερα, εδώ μπροστά σας, όλοι μαζί μία φωνή, μία καρδιά, μία συνείδηση!

Δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος σχηματίστηκε σε βάρος δύο ατόμων σε χωριό του Κιλκίς

Δικογραφία σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, σε βάρος ενός 52χρονου ημεδαπού και ενός 27χρονου ημεδαπού (πατέρας και υιός), για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, πέτυχαν χθες (26.09.2014) το απόγευμα, τη σύλληψη ενός 40χρονου υπηκόου Αρμενίας και ενός 39χρονου ημεδαπού, οι οποίοι κατηγορούνται για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κατοχής και πώλησης ναρκωτικών ουσιών και της παράνομης οπλοκατοχής.

Δημήτρης Τσαντάκης και Χουάνχο Κοράλες μιλούν για το 16ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Κιλκίς


"Πάτε πολύ καλά", είπε ο Λ. Γρηγοράκος στους φορείς του νοσοκομείου Κιλκίς


«Στα σκουπίδια δεν τα πετάμε, στον Βηματί-ΖΩ θα τα πάμε»


Αυτά είπε στη Γνώμη ο Λ. Γρηγοράκος για τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας