Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη του ΓΑΣ Κιλκίς με 23-24 επί του Φοίβου Συκεών Θεσσαλονίκης

Με 23-24 επικράτησε η ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς του Φοίβου Συκεών στη Θεσσαλονίκη σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα δυνατό με την ομάδα του ΓΑΣ να το ελέγχει από την αρχή έως το τέλος, παρά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Γρηγοριάδη στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου (ευτυχώς δεν είναι κάτι το ανησυχητικό). Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά από Δευτέρα με την ελπίδα να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα έστω και μ'αυτή τη μικρή καθυστέρηση.

Αντίσταση στον χρυσό θάνατο


Γερμανικός Τύπος: «Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση…»

Παρά τις νέες τρύπες στον προϋπολογισμό και την ελλιπή εφαρμογή των υπεσχημένων μεταρρυθμίσεων, η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση των 31 δις. ευρώ του δεύτερου πακέτου της δανειακής βοήθειας.

Όλα στον αέρα! Η τρόικα απορρίπτει τα περισσότερα από τα μέτρα που συμφώνησαν Σαμαράς Βενιζέλος Κουβέλης

- Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η τρόικα ''γυρίζει πίσω'' ως μη αποδεκτά τα μέτρα που δεν έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα
- Η απαίτηση κυρίως του Π.Τόμσεν από το ΔΝΤ είναι ξεκάθαρη: ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 15.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
- Ξαναπαίρνει διαστάσεις θρίλλερ η διαπραγμάτευση αφού όλα πλέον είναι ανοιχτά
- Ποιοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για επικοινωνιακό τρυκ προκειμένου να ''χωνευτούν'' ευκολότερα τα μέτρα από τον κόσμο

Τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια φάνηκαν στη συνεδρίαση του Euro Working Group, που προετοιμάζει τις συναντήσεις των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών.

Γεωργαντάς: "Άδικη η απόφαση για την Παιονία η παύση λειτουργίας του ΙΚΑ Αξιούπολης"

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο, στον οποίο εξέθεσε το έντονο πρόβλημα που δημιουργεί στους πολίτες- ασφαλισμένους του ιδρύματος η απόφαση του ΙΚΑ να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματος Αξιούπολης.

Τον καταδίωξαν, τον συνέλαβαν και κατάσχεσαν 3 κιλά χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (28.09.2012) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας Ημαθίας, δύο ημεδαποί 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

ΥΠΟΙΚ: Παράταση για φορολογικές εκκρεμότητες έως τη Δευτέρα

Την παράταση έως τη Δευτέρα των προθεσμιών για υποβολές δηλώσεων και καταβολής φόρων, εισφορών και τελών, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στις εφορίες, ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών.