Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Προσπάθησαν να κρεμάσουν 32χρονο σε ακατοίκητη μονοκατοικία στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Μεσημβρινές ώρες χθες (25-08-2012) από ακατοίκητη μονοκατοικία στην περιοχή της Σταυρούπολης, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρει στο λαιμό ίχνη από βρόχο. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και ειδικό συνεργείο της Υ.Ε.Ε.Β.Ε. για εξερεύνηση του χώρου. Διενεργείται Προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έπιασαν τρεις ταξιτζήδες με πειραγμένα ταξίμετρα

Στο πλαίσιο διενέργειας τροχονομικών ελέγχων, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 25-26/08/2012, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 57, 33 και 51 ετών, οδηγοί Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων (ταξί), οι οποίοι είχαν επέμβει με ειδική συνδεσμολογία στις ταμειακές μηχανές των οχημάτων τους, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο αδύνατη την έκδοση αποδείξεων, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούσαν σφάλμα στην μετάδοση της ένδειξης ταξιμέτρου στο μηχανισμό ενδείξεως αξίας διαδρομής. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων περί φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στρατιωτικός "φωνάζει": "Δεν έχω χρήματα, ούτε για ν' αποκτήσω ένα παιδί"!

Η οικονομική κρίση και τα συνεχόμενα μέτρα περικοπών προκαλούν πρωτόγνωρες καταστάσεις σ΄ όλους τους πολίτες. Οι στρατιωτικοί υποφέρουν ακόμη περισσότερο γιατί παρά τα ...διαδιδόμενα είχαν πάντα χαμηλότερες απολαβές ακόμη και από συναδέλφους τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Να ζυγίζουν τα λόγια τους» για την Ελλάδα ζητά από τους κυβερνητικούς εταίρους η Μέρκελ

Η Γερμανίδα καγκελάριος κάλεσε τους κυβερνητικούς εταίρους της να προσέχουν τα λεγόμενά τους για την ελληνική κρίση, μετά τη συνάντησή της με τον Έλληνα πρωθυπουργό.  «Καθένας θα πρέπει να ζυγίζει τα λόγια του» τόνισε σε συνέντευξή της στο ARD, αναφερόμενη σε δηλώσεις Γερμανών πολιτικών που θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Η Χρυσή Αυγή στις Θερμοπύλες. Αηδιασμένος από την βουλή ο Ν. Μιχαλολιάκος (video)



Χιλιάδες μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στις Θερμοπύλες για να τιμήσουν τους 300 Σπαρτιάτες και τους 700 Θεσπιείς που θυσιάστηκαν στην ιστορική μάχη των Θερμοπυλών. Παρών ήταν και Γενικός Γραμματέας του κινήματος Νίκος Μιχαλολιάκος που επιτέθηκε στο πολιτικό σύστημα λέγοντας πως μέσα στην βουλή νιώθει αηδία.

Το σχόλιο αναγνώστη της ημέρας: "Ήρεμα, χωρίς κραυγές και φωνές"

Ο/Η Δουλτσινέα (χωρίς τον Δον Κιχώτη) άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ερώτηση των βουλευτών του ν. Κιλκίς για τα μεταλλε...":

Φίλε/Φίλη Ανώνυμε/η. Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο έγγραφο στο οποίο αναφέρεται το άρθρο δεν είναι η ερώτηση αυτή καθ' αυτή. Το ουσιώδες είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά στο Κιλκίς (εξ όσων γνωρίζω) όλοι οι βουλευτές αναγνωρίζουν την εξαιρετική σπουδαιότητα του θέματος και παραμερίζουν τις όποιες κομματικές και πολιτικές διαφορές τους (που είναι σημαντικές), προκειμένου να αντιμετωπίσουν την καταστροφή που θα φέρει μια πιθανή εγκατάσταση μεταλλείων στον τόπο μας.

Νυχτερινοί οργασμοί με όνειρα,“Αυστηρώς Ακατάλληλα”;

Πόσοι άνθρωποι δεν έχουν δει όνειρα με ερωτικό ή και σεξουαλικό περιεχόμενο; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Εκφράζει κάποιες φοβίες ή πόθους που δεν βγάζουν προς τα έξω; Είναι φυσιολογικό; Δεκάδες έρευνες έχουν προσπαθήσει να δώσουν μια απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα.

Β. Σόιμπλε: «Περισσότερος χρόνος σημαίνει περισσότερα χρήματα»

Την ώρα που Βερολίνο και Παρίσι διαμηνύουν με μια φωνή ότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης, νέες δηλώσεις ανώτερων στελεχών των Χριστιανοκοινωνιστών προκαλούν τριγμούς στην κυβέρνηση Μέρκελ
Παρά τις σαφείς εκκλήσεις της Α. Μέρκελ να σταματήσει η συζήτηση περί εξόδου, σε σημερινή του συνέντευξη ο γγ. των Χριστιανοκοινωνιστών Ντόμπριντ προεξοφλεί την έξοδο της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα το 2013.

Βρέθηκε πτώμα στον Όλυμπο

Την Παρασκευή (24.08.2012) και ώρα 12:30΄ στη δασική περιοχή Ουρλιά Ολύμπου Πιερίας σε υψόμετρο 1.200 μέτρων περίπου, βρέθηκε πτώμα ανδρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης, της Ε.Μ.Α.Κ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 70χρονο ημεδαπό για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 01.03.2012 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών Αχαΐας. Το προανακριτικό έργο διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Κατερίνης.

Δείτε που θα κυμανθούν περίπου οι βάσεις (Δείτε το βίντεο της ΝΕΤ)


Περίπου στις δέκα το πρωί αύριο Δευτέρα πρωί θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Βράζει όλη η χώρα! Έως τη Δευτέρα ο καύσωνας

Όλο το Σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι καυτό! Η ζωή μακριά από το air condition, θα μεταβληθεί σε "κόλαση". Η θερμοπληξία καραδοκεί. Ποιες ομάδες κινδυνεύουν και τι πρέπει να κάνουμε σε μια τέτοια περίπτωση; Τόσο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, έχουν εκδώσει χρήσιμες οδηγίες για να προφυλαχτούμε.