Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

"Η νεολαία αποτελεί την κινητήρια δύναμη"

Πλούταρχος Ελευθεριάδης
Αστυνομικός
Σκοπός μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή μας και να απαλλαγούμε από την καθημερινότητα που στερεί τα όνειρά μας. Αποζητάμε αξίες και οραματιζόμαστε έναν κόσμο καλύτερο και δικαιότερο με ίσες αξίες και ιδανικά για όλους.
Ως πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς, εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην πανελλήνια ομοσπονδία Αστυνομικών υπαλλήλων και για δυο χρόνια πρόεδρος στην τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών, έχω μοιραστεί και έχω βιώσει την απόγνωση και την δυστυχία των νέων .

Χρέος της γενιάς μας είναι η ανατροπή. Η απαλλαγή μας απο το υπάρχον σύστημα Αυτοδιοίκησης, το οποίο στέρησε τις ευκαιρίες και προσβάσεις των νέων στις πρωτοβουλίες . Θέλουμε να δώσουμε διέξοδο στις ανησυχίες και να ξαναπιστέψουμε στις ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ Δημοτών και Δήμου.

Επιθυμώ και θα προσπαθήσω με όρεξη, αλληλεγγύη, συλλογικότητα και προσωπική δουλειά να προσφέρω στον Δήμο μας, ενάντια στην αδικία, στο ψεύδος και στην υποκρισία.

Εμπιστεύομαι την κ. Σόνια Συμεωνίδου με την παράταξη ΠΑΙΟΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, γιατί έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι λείπει το προσωπικό συμφέρον και αγωνίζεται μόνο για τα δικαιώματα των Δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.