Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

73η Επέτειος της Μάχης των Ευζώνων

Την Παρασκευή 25 Απριλίου τιμήθηκε η 73η επέτειος της ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ, η οποία διεξήχθη την 25η Απριλίου 1941 με την εισβολή Βούλγαρων Κομιτατζήδων στο χωριό των Ευζώνων. Μετά τη δοξολογία ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Πλατείας της Κεντρικής Πλατείας των Ευζώνων. Οι εκδηλώσεις τιμής προς τους πεσόντες και ήρωες της Μάχης συνεχίστηκαν με πολιτιστικά δρώμενα και παραδοσιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ποντίων Ποντοηράκλειας ενώ ολοκληρώθηκαν με τη δεξίωση που παρέθεσε ο Δήμος Παιονίας.

Στον εορτασμό η Ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από τον Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Υπουργείου Υγείας κ. Κοκκόρη Παναγιώτη ενώ παρευρέθησαν ο βουλευτής Ν. Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο διοικητής της 33ης ΜΚ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Κοντογιάννης Κ., ο Διοικητής του Α.Τ. Ευζώνων Αστυνόμος Α’ Δεμουρτζίδης Δ. και ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Γκουντενούδης Χρήστος.

Ο Δήμος Παιονίας εκπροσωπήθηκε από το δήμαρχο κ. Λαπόρδα Αθανάσιο, τους αντιδημάρχους κους Σιωνίδη Κ., Κουλίνα Δ., Συμεωνίδη Γ. και Λιακοπούλου Ε. συνοδεία αρκετών Δημοτικών Συμβούλων της Παιονίας και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ευζώνων κ. Τσανικίδη Ν..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.