Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (29/11/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ήττα για τις Ελπίδες
Την ήττα γνώρισαν οι Ελπίδες Κιλκίς με σκορ 4-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Χέρσου. Το 0-1 έγινε στο 2’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το 0-2 στο 38’ σε αντεπίθεση και στην προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και ενώ έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ στο κέντρο του γηπέδου.

Το 1-2 στο 40’ με πλασέ του Δημητριάδη από κάθετη ασίστ του Παπαδόπουλου. Το 1-3 στο 45’ επίσης με αντεπίθεση των φιλοξενούμενων. Στο Β ημίχρονο οι Ελπίδες προσπάθησαν παραπάνω , δημιούργησαν ευκαιρίες να μειώσουν με τον Δημητριάδη να χάνει δυο πολύτιμα τετ-α-τετ.

Επόμενο ο παιχνίδι για την. Ομάδα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου το ερχόμενο Σάββατο στην Αξιούπολη στις 15:00 με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό. Σύνθεση : Σιαπκάρης , Αλμπανίδης , Ρεμπετσιώτης , Τσαχουρίδης , Κερτούκα , Μαχμουτάι (80’ Ζάλτος) , Παπαδόπουλος (46’ Ζαφειρόπουλος ) , Τζιάνας , Δημητριάδης (71’ Κατσάρας) , Βαχαρέλης (46’ Μπούνζτρα ), Κωνσταντινίδης.


Στην Ακαδημία των SHOOTERS η Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς
Προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες έδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς στα γήπεδα της Ακαδημίας Shooters στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Η Κιλκισιώτικη Ακαδημία μετέβη με τέσσερα (4) αγωνιστικά τμήματα και συνολικά με πενήντα πέντε μικρούς ποδοσφαιριστές, το τμήμα Κ10 «Γιούβε», Κ12 «Ατλέτικο», Κ10 «Τσέλσι» και Κ14 «Σάλκε». Παιδιά και γονείς βίωσαν τη χαρά του Ποδοσφαίρου σε έναν χώρο ιδιαίτερα φιλόξενο για μικρούς και μεγάλους.

Οι προπονητές των τμημάτων έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις και την προσπάθεια των μικρών αθλητών. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές, Αλέξανδρος Δούγιας και Κωνσταντίνος Τσακιρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.