Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Για Μια Παιονία ΖΩΝΤΑΝΗ. Για μια Παιονία ΕΝ ΔΡΆΣΕΙ"

Γκίγκη Όλγα
Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας
Υποψήφια Τοπικού Συμβουλίου Γρίβας

"Αγαπητοί συνδημότες/συνδημότισσες,
Αν και γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Γερμανία, η αγάπη μου για τον τόπο μου, τους γλυκούς και φιλόξενους ανθρώπους του, την φυσική ομορφιά και το ιδανικό κλίμα, με κέρδισε και ήρθα πριν πολλά χρόνια να εργασθώ και να δημιουργήσω εδώ οικογένεια.

Βάζω υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον συνδυασμό:
"Παιονία Εν Δράσει",με υποψήφια δήμαρχο, την κα Σόνια Συμεωνίδου.
Πρόκειται για έναν συνδυασμό που απαρτίζεται από αξιόλογα, καταξιωμένα άτομα, όλων των κοινωνικών βαθμίδων, που κινούνται με πυξίδα και γνώμονα την θέληση και το μεράκι για προσφορά και δράση. 


Από άτομα που με αγάπη, εντιμότητα, ευπρέπεια, εργατικότητα, νοικοκυροσύνη και με ενέργειες, προσβλέπουν στην ουσία και στο κοινό συμφέρον και που νοιάζονται αληθινά για το καλό, την πρόοδο και ευημερία του Δήμου μας και όχι στον τύπο, την προσωπική προβολή, το προσωπικό όφελος ή τα αξιώματα.

Ο συνδυασμός μας,
"Παιονία Εν Δράσει" και η υποψήφια δήμαρχος κα Συμεωνίδου, δίνει έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα, κατανοεί τα προβλήματα της καθημερινότητας και διαθέτει και τη γνώση και την τεχνογνωσία για να τα αντιμετωπίσει και ξέρει να αγωνίζεται με επιμονή και δυναμισμό, για το κοινό όφελος. Θέτει πάνω από όλα τον ίδιο τον άνθρωπο, προωθεί τον ελεύθερο, ουσιαστικό διάλογο, σέβεται και ακούει όλες τις απόψεις και δείχνει πίστη και αφοσίωση στη νέα γενιά και στα προβλήματα της νεολαίας. 

Δίνει έμφαση στο πρόβλημα της ανεργίας, που μαστίζει τόσο τις νέες γενιές –στερώντας τους το δικαίωμα στην επαγγελματική αποκατάσταση κι εξέλιξη - όσο και τους ενήλικες, που έχοντας ήδη δημιουργήσει υποχρεώσεις και αδυνατώντας να ανταποκριθούν σε αυτές, αναγκάζονται σε μετανάστευση. 

Γι αυτό πρέπει ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ να συμβάλουμε, ώστε οι νέοι να ξαναεμπιστευτούν, να συμμετάσχουν ενεργά στα κοινά. Χρειάζεται να τους εμπνεύσουμε με όραμα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. 

Ο Συνδυασμός μας αγκαλιάζει με αγάπη και μεριμνεί για τις ευπαθείς ομάδες, τους άνεργους, τους ανασφάλιστους και τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας, με αλληλεγγύη και στόχο την κοινωνική συνοχή.

Σημαντικό, είναι ότι διαθέτει κατάλληλο πρόγραμμα, σε θέματα που αφορούν τον νευραλγικό τομέα της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, που θα δώσει ζωντάνια και ανάπτυξη σ´ αυτούς τους τομείς, που είναι η κύρια ενασχόληση των κατοίκων της περιοχής και έχει ως στόχο να φτιάξει μία Παιονία ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων, με αληθινές δομές αλληλεγγύης, με διαφάνεια παντού και με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αγαπητοί συνδημότες,συνδημότισσες,ενώστε τη δύναμή σας με τον συνδυασμό μας και ελάτε να καταθέσουμε τις γνώσεις και τις ικανότητές μας, για να επιλύσουμε ΜΑΖΙ, ουσιαστικά, τα προβλήματα του Δήμου μας, για να δώσουμε μια ανάσα στους συνανθρώπους μας, να προσφέρουμε μια ελπίδα και ευκαιρίες στα παιδιά μας για μια αλλαγή, για ένα καλύτερο αύριο.

Ελάτε ν´αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για το ΚΑΛΟ της Παιονίας μας."

Ζητώ λοιπόν την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας με την ψήφο σας, σε μένα και στον συνδυασμό "Παιονία Εν Δράσει".

Για Μια Παιονία ΖΩΝΤΑΝΉ

Για Μία Παιονία ΕΝ ΔΡΆΣΕΙ."

Με εκτίμηση
Γκίγκη Όλγα
Υποψήφια Τοπικού Συμβουλίου Γρίβας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.