Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Ξουλίδου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τους εργαζομένους της ΑΓΝΟ είπε...

Η τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, με αφορμή τη συνάντηση που είχε χθες, 11 Μαρτίου 2013, με τους εργαζομένους της Βιομηχανίας «ΑΓΝΟ» δήλωσε τα εξής: 

Η μεταπολίτευση της δεξιάς και της αριστεράς...

Του Δημήτρη Καζάκη
Σαν να μην πέρασε ούτε ημέρα από την υπογραφή της πρώτης σύμβασης δανειακής διευκόλυνσης τον Μάιο του 2010 με βάση την οποία παραδόθηκε επίσημα «άνευ όρων και αμετάκλητα» η άσκηση της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές και στην τρόικα.

Η παρακμή της λίμνης Κερκίνη

Του Χρήστου Α. Κατσαρού  
 Ο Νομός Σερρών, πλούσιος και ευλογημένος απλώνεται σαν φυσικό σύνορο ανάμεσα στη Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία και μας καλεί να τον εξερευνήσουμε.

O Μανώλης Κεφαλογιάννης για τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών, λέει...

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, σχετικά με τις αποψινές εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον των γραφείων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Τηγανιές και σχάρες... στην Γρίβα!

Οι «Τηγανιές και Σχάρες» είναι μια νέα οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο γραφικό χωριό Γρίβα, στους πρόποδες του όρους Πάικου. 

«Όχι στα νέα μέτρα και την κοροϊδία της κυβέρνησης» λέει το ΚΚΕ

"Το ΚΚΕ καλεί το λαό να απορρίψει τα μέτρα σφαγιασμού που προετοιμάζουν σε βάρος του κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ. Να μην υποκύψει στην κοροϊδία ότι η κυβέρνηση αντιδρά στις απαιτήσεις της τρόικα και διαπραγματεύεται προκειμένου να ανακουφίσει το λαό από τα βάσανα που καθημερινά πολλαπλασιάζονται. 

Και τώρα τα play off ο Άρης Παντελεήμονα

Με ήττα ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Παλαιού Γυναικοκάστρου. Το τελικό 4-2 σκορ κρίνεται δίκαιο καθώς η παρουσία της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε επηρεασμένη ίσως και από τις σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών.

Στουρνάρας: "Αρκετά!"

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επειδή συνεχίζονται οι τεχνικές συζητήσεις με τα τεχνικά κλιμάκια θεωρήσαμε σκόπιμο να δώσουμε μια ακόμα μέρα, ούτως ώστε να γίνει μια συνάντηση πιο αποτελεσματική.
Δημοσιογράφος: Υπάρχει εμπλοκή, κ. υπουργέ;

«Κάτω τα χέρια από τον παπά μας» (Video)



Κάτοικοι του οικισμού Καμπάνη μπροστά στη Μητρόπολη Κιλκίς σήμερα 12 Μαρτίου 2013. Διαμαρτύρονται για την μετακίνηση του Ιερέα του χωριού Γεράσιμου Καβατζικλή στον οικισμό Λαοδικηνό Κιλκίς.

Δραστηριότητες Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Τσικνοπέμπτη Την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου 2013, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στον «μασκαρεμένο» (λόγω ημερών) πολυχώρο του, φίλους του Λυκείου Ελληνίδων που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική.

Ομιλία για τον Ελευθέριο Βενιζέλο στο Συνεδριακό Κιλκίς

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, η Οργανωτική Επιτροπή "Κιλκίς 1913-2013" και ο Σύλλογος Κρητών ν. Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", διοργάνωσαν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την "Συμβολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στη διαμόρφωση της σύγχρονης Κεντρικής Μακεδονίας". 

Έγκριση πιστώσεων για την πληρωμή Εξισωτικής Αποζημίωσης 2013

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου 2013, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιο Τσαυτάρη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα εγκρίνονται οι αρχικές πιστώσεις για την πληρωμή της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2013 (Μέτρα 211 και 212 του ΠΑΑ 2007 – 2013), συνολικού ποσού 130 εκατ. €.

"Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι"

Υπογράφουν
Οι διωκόμενοι-κατηγορούμενοι δικηγόροι:
Ζήσης Κλεισιάρης, Γιώργος Τζαμαδάνης, Αρετή Σκουνάκη

"Σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των διωκόμενων για διατάραξη συνεδριάσεως δικαστηρίου δικηγόρων. Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν οι διωκόμενοι δικηγόροι Θεσσαλονίκης Ζήσης Κλεισιάρης και Γιώργος Τζαμαδάνης, Αρετή Σκουνάκη, (μέλη του ΔΣ του ΔΣΘ), καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Ν. Βαλεργάκης και το μέλος του ΔΣ Μ. Λαμτζίδης.

Αναβίωσε το έθιμο του Μπέη στις Μάνδρες Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μανδρών και η Νεολαία Μανδρών αναβίωσαν το έθιμο το Μπέη την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, που φέτος ήταν πιο επίκαιρο από ποτέ. 

Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση Πέλλας

Το καρναβάλι της Κρύας Βρύσης γράφει ήδη την δική του ιστορία. Ξεκινώντας το 1988 από μια πρωτοβουλία του τότε Συλλόγου Νέων της Κρύας Βρύσης, αργότερα οργανώθηκε, έγινε γνωστό, και καθιερώθηκε αναλαμβάνοντας την διοργάνωσή του εξ ολοκλήρου ο Δήμος Κρύας Βρύσης. 

Το 2009 και για τρία χρόνια οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού πήραν μία άλλη μορφή λόγο του μεγάλου οικονομικού του κόστους, με περισσότερο τοπικό χαρακτήρα και επίκεντρο των εκδηλώσεων την διασκέδαση των μικρών παιδιών.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέμα ημερήσιας διάταξης:  «Α΄ φάση της μελέτης για την «Αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Θα λειτουργήσει σχολή κριτών στίβου στην Θεσσαλονίκη

Ο Σύνδεσμος Επισήμων Κριτών Στίβου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι θα λειτουργήσει σχολή κριτών στίβου στην πόλη μας. Η σχολή θα λειτουργήσει σύμφωνα με την 24/26-2-2013 απόφαση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. 

Προλαμβάνουμε τις αλλεργίες – Προστατεύουμε τα παιδιά!

Η ΕΕΑΚΑ (Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας) και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν Πλαίσιο Συνεργασίας το οποίο και εμπράκτως καταδεικνύει το ενδιαφέρον και των δύο μερών για την υγεία της πιο ευαίσθητης ομάδας την εποχή της κρίσης, τα παιδιά.

Σκότωσαν το δήμαρχο, αλλά πληρώνονται!

Μία από τις πλέον εξόφθαλμες περιπτώσεις ανάμεσα στους 1301 επίορκους του Δημοσίου που δεν έχουν τιμωρηθεί αποτελεί η υπόθεση των δύο δημοτικών υπαλλήλων που καταδικάστηκαν ο ένας σε ισόβια και ο άλλος σε 17 χρόνια κάθειρξη την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημάρχου Παγγαίου Καβάλας, Τριαντάφυλλου Κουκούδη.
Σύμφωνα με το «Έθνος» τρία και πλέον χρόνια μετά τη δολοφονία συνεχίζουν να εισπράττουν στη φυλακή το 50% του μισθού τους!

Διέρρηξαν σπίτι και πήραν μόνο τα κλειδιά από τις πόρτες

Στις 11.03.2013 το απόγευμα συνελήφθη στη Βέροια Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, 33χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του διέρρηξαν την οικία 60χρονου ημεδαπού χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν την οικία 66χρονου ημεδαπού από την οποία αφαίρεσαν διάφορα κλειδιά από πόρτες. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.

Επιμορφωτικό σεμινάριο για διδασκαλία Πρώτων Βοηθειών


Καλούνται οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής και οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί άλλων ειδικοτήτων να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Διδασκαλία των Πρώτων Βοηθειών στο σχολείο» που οργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Φ.Α. σε συνεργασία με τους υπευθύνους σχολικών δραστηριοτήτων των Δ/νσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκ/σης Κιλκίς.

Επιστρέφει η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κιλκίς επιστρέφει στις προβολές και στην ενεργό δράση για όλο το διάστημα Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος-καλοκαίρι 2013 και με το εξής πλάνο:  -Κάθε Τετάρτη από 27 Μαρτίου προβολή ταινίας στο Επιμελητήριο Κιλκίς (με την ευγενή παραχώρηση της αίθουσας από το Επιμελητήριο στη βάση μιας συνεργασίας με το Επιμελητήριο να παραχωρεί την αίθουσα και την τεχνική υποστήριξη δίνοντας πνοή στα σχέδιά μας με τη λειτουργική του αίθουσα συνεδριάσεων). 

14.000.000 ευρώ κόστισε στο Δημόσιο εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ

Ερώτηση
Σταυρούλας Ξουλίδου
προς Υπουργούς Παιδείας και Δικαιοσύνης 
Ο πρώην Γ.Γ Αθλητισμού Παναγιώτης Μπιτσαξής στις 05/07/2010 υπέβαλλε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεωργίου Ορφανού.

Ο "Άθλος" Κιλκίς με μετάλλια από το πρωτάθλημα Τέο Κβο Ντο στα Γιαννιτσά

Στις 10 Μαρτίου 2013 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στα Γιαννιτσά υπό την αιγίδα της Ένωσης Βορείου Ελλάδος για όλες τις ηλικίες. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν δώδεκα αθλητές με την παρακάτω κατάταξη και θέση που κατέλαβαν: 

Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΥΓΗ ·Τελευταία ζαριά του Σαμαρά – Μοιράζει τα φιλέτα στους φίλους, διατηρεί το χαράτσι της ΔΕΗ για τον λαό ·Κυβερνητικοί διαγκωνισμοί –Ο Ευ. Βενιζέλος πάει για υπουργός δείχνοντας την πόρτα εξόδου στον Φ. Κουβέλη·Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις – Η «Αθηνά» ξεπήδησε από τα ΙΕΚ Ακμή!
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Απολύσεις – Ποιοι, πόσοι, πώς και πότε αποχωρούν – Το χρονοδιάγραμμα της κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων·Απόφαση του υπ. Εργασίας Γ. Βρούτση – Αναστολή καταβολής 18.228 συντάξεων – Πρόκειται για συνταξιούχους όλων των Ταμείων που δεν απογράφηκαν·Αντώνης Σαμαράς- Συντελεστής 15% για τις επιχειρήσεις