Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Κλειστά και αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 τα σχολεία στο Δήμο Κιλκίς

Λόγω της συνέχισης της κακοκαιρίας κλειστά θα παραμείνουν αύριο Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Κιλκίς, μετά από συνεννόηση της Δημοτικής αρχής Κιλκίς και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Με απόφαση της Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών, κλειστοί θα είναι και όλοι οι Παιδικοί-Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου.

6 σχόλια:

  1. Πατέρας με 3 παιδια .8 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:57 π.μ.

    Ανοίξτε τα μια και καλή μετά το Πάσχα .... τι να τους ταλαιπωρείτε του άμοιρους τους εκπαιδευτικούς .

    Ρε ουστ .. ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά έτσι είναι. Δεν έχεις πού να αφήσεις τα παιδιά σου και βγάζεις με την ευκαιρία το κλασσικό κόμπλεξ!!! Αφού τα παιδιά σού είναι βάρος και θες να τα ξεφορτώνεσαι! Και ποιος θα στα φυλάξει;;; Το σχολείο φυσικά! Σωστά;;; Σου χαλάσαμε τη ζαχαρένια σου! Αφού για κάτι καγκούρικα μυαλά σαν και το δικό σου μόνο για αυτό χρειάζεται το σχολείο-μόνο για φύλαξη των παιδιών! Για παιδεία, επίπεδο κ.λ.π, τίποτα!!! Ουιιιι και ουστ εσύ κομπλεξικέ!!!

      Διαγραφή
  2. Για τα παιδια ειναι κλειστα τα σχολεια ρε κομπλεξικε!!! Να μη σπασουν κανα ποδι και μετα κατηγορεις παααααααααλι τους εκπαιδευτικους που δεν τα προσεχαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε χρειάζεται καν σχολιασμός...Είναι ο ίδιος που σε ενδεχόμενο γλίστρημα θα ξαναμπεί να γράψει για τους εκπαιδευτικούς που πίνανε καφέ και δεν πρόσεχαν τα παιδιά...για τους υπεύθυνους που έλαβαν απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία με τέτοιο κρύο κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ. Τα σχολεία πρέπει να παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των παιδιών. Ένας εκπαιδευτικός έπεσε, είναι στο νοσοκομείο και πρέπει να μείνει αρκετό καιρό σε ακινησία. Φανταστείτε τι θα γίνει αν τραυματιστούν 2-3 ή και περισσότερα παιδιά από κάθε σχολείο.

      Διαγραφή
  4. etsi ... ormate daskalakia ...poy sas ethikse o paliokafros .. ormate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.