Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Νέους πολιτικούς σχηματισμούς «βλέπει» ο κ. Γ. Φλωρίδης. Εκδήλωση του Κοινωνικού συνδέσμου παρουσία του κ. Κ. Σημίτη

Παρουσία του κ. Κ. Σημίτη και στελεχών των κυβερνήσεών του, όπως ο κ. Αλ. Παπαδόπουλος, ο κ. Ν. Χριστοδουλάκης, κ.ά, πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση που διοργάνωσε ο Κοινωνικός Σύνδεσμος, σε συνεργασία με την εφημερίδα Free Sunday.
Οι πολιτικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Γ. Φλωρίδης, ο κ. Α. Λοβέρδος, ο κ. Θ. Μαργαρίτης από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ.
Στην παρέμβασή του ο κ. Λοβέρδος τόνισε μεταξύ των άλλων ότι στις εκλογές διακυβεύεται το μέλλον της χώρας στην ΕΕ και την ΟΝΕ, ενώ άσκησε έντονη αυτοκριτική με αιχμή την αδυναμία της διακυβέρνησης του ΠαΣοΚ να διαχειριστεί την κρίση. Τόνισε επίσης ότι το ΠαΣοΚ πρέπει να αφήσει πίσω τον μεταπολιτευτικό εαυτό του και να επιδιώξει την «αυτοδύναμη Ελλάδα», ενώ για το μετεκλογικό σκηνικό είπε πως απαιτείται πολιτική σταθερότητα και κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.
Ο κ. Γ. Φλωρίδης τόνισε πως στη χώρα αντιπαρατίθενται αυτήν την περίοδο δύο αντίρροπες δυνάμεις, οι αντιμνημονιακές που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε και εκείνες που θέλουν την σταθερή παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Υπογράμμισε πάντως ο πρώην υπουργός ότι σύντομα θα απαιτηθεί μία τρίτη πολιτική κατεύθυνση, στην οποία υπάρχουν δυνατότητηες να συναντηθούν πρόσωπα και από τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και εκτός πολιτικής.
Ο κ. Μαργαρίτης από την πλευρά του, μίλησε για την εναλλακτική πρόταση της ΔΗΜ.ΑΡ που θέτει ως πρόταγμα την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη, αλλά απέρριψε το ενδεχόμενο συνμμετοχής του κόμματος σε μία ενδεχόμενη μετεκλογική συνεργασία του ΠαΣοΚ με την ΝΔ.

6 σχόλια:

  1. Οι απλουστεύσεις είναι πάντα εκ του πονηρού.
    Υπάρχουν τέσσερις ανεξάρτητοι μεταξύ τους παράγοντες:
    1)Αποδοχή του μνημονίου.
    2)Μη αποδοχή του μνημονίου.
    3)Παραμονή στην Ε.Ε.
    4)Μη παραμονή στην Ε.Ε.
    Δεν υπάρχουν λοιπόν μόνο δύο αντίρροπες δυνάμεις κ. Φλωρίδη. Υπάρχουν τουλάχιστον τρείς εναλλακτικές σκέψεις-προτάσεις που δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν εσείς δεν τις βλέπετε ή κάνετε πως δεν τις βλέπετε. Και μην επικαλεστήτε την real politic όπως την γνωρίσαμε στη χώρα μας, την οποία και εσείς υπηρετήσατε και έχετε εξ' αυτού και τις ανάλογες προσωπικές ευθύνες, η οποία real politic μας οδήγησε στο γκρεμό.
    Καλά πάντως κάνετε και απέχετε από τον τωρινό εκλογικό αγώνα. Εσείς κάνατε τα λάθη σας. Ας κάνουν και οι καινούργιοι τα δικά τους.
    Εξάλλου, υπάρχουν και άλλα πεδία που μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στο μέλλον, όπως π.χ. η δημαρχία στο χρυσοφόρο Κιλκίς. Δηλαδή ο Πάχτας πιο έξυπνος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δόλιο μυαλό τους την τσέπη τους κοιτά ! Από δω και πέρα τα λάθη πληρώνονται , συγνώμες και φούμαρα τελειώσανεεε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ψηλωσε η παραγωγη ελιας η κανω λαθος υπουργε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...Ο κ. Γ. Φλωρίδης τόνισε πως στη χώρα αντιπαρατίθενται αυτήν την περίοδο δύο αντίρροπες δυνάμεις, οι αντιμνημονιακές που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε..."!!! σε ιθαγενείς που δεν καταλαβαίνουν τί λέει απευθύνεται; Είναι συνυπεύθυνος για την πολιτική μας κατάντια και οι καλές μέρες του δώσε θέσεις εργασίας και πάρε ψηφαλάκια τέλειωσαν. Αν τώρα θελήσει να αξιοποιήσει τα μεταλλεία για να έχει νέες ψήφους θεωρώ ότι θα το κάνει γιατί δεν έχει και πολλά από αλλού να περιμένει... Ρουσφέτια έκανε τόσα χρόνια για να στήνει το μηχανισμό του, ρουσφέτια οργανώνει και τώρα. Πως αλλιώς να του βγούν τα ψηφαλάκια, να ικανοποιεί και τον εθνικό μας εργολάβο που τον ενισχύει με δημοσιότητα και εγώ δε ξέρω... ΜΠΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΙ για την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σαν κινεζικη πινεζα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βλεπω φλωριδη να κανει αφισοκολληση οπως το 1978 αλλα οι παλιοι συντροφοι να μην συμμετεχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.