Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Πρωτάθλημα Ανδρών: ΓΑΣ Κορινός - "ΑΕΤΟΣ" Κιλκίς 68-70

Μία δύσκολη νίκη, φτάνοντας τις 18 σε 19 παιχνίδια, πρόσθεσε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα της μέσα στην Κατερίνη απέναντι σε μία πολύ "επικίνδυνη" ομάδα που βρίσκεται πολύ κοντά στην ζώνη υποβιβασμού στην Β΄Κατηγορία και παλεύει να τον αποφύγει. Η ομάδα μας αγωνίστηκε και πάλι με πολλές απουσίες και με συνολικά οκτώ παίκτες, κάτι που και πάλι επηρέασε το αγωνιστικό της πρόσωπο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να βρίσκουν τις κατάλληλες λύσεις με πολλά εύστοχα σουτ και την κακή άμυνα μας να είναι το κύριο χαρακτηριστικό στα πρώτα λεπτά.
Αυτή την φορά όμως το κακό δεκάλεπτο ήταν το δεύτερο με το επι μέρους σκορ να κλείνει στο 23-17 για την γηπεδούχο και να παίρνει παράλληλα και το προβάδισμα με 39-35 στο τέλος του ημιχρόνου.
Ο αγώνας συνεχίστηκε αμφίροπος και στα δύο τελευταία δεκάλεπτα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς κοντά στο σκορ και να έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από μία φορά ο "ΑΕΤΟΣ" με 5 πόντους αλλάμε τον Κορινό να επιστρέφει και όχι μόνο να καλύπτει την διαφορά αλλά και να ξεφεύγει εκείνη με 6 με την ομάδα μας όμως να καταφέρνει να εξισορροπήσει άλλη μία φορά καταφέρνωντας τελικά να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-18,39-35, 51-51, 68-70."ΑΕΤΟΣ" : (Παπαδόπουλος Δημ.) Τσάτσης 9, Ημερίδης 23(2), Παπαδόπουλος Γ. 20(2), Μουρζίδης, Παπαδόπουλος Συμ. 4(1), Ξανθόπουλος 10, Μπολυμένης, Κούτουλας 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.