Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Μια σπάνια και απρόσμενη Ποδοσφαιρική Συνάντηση

Γράφει ο Δημήτρης Γεω. Αβραμίδης
Εκπαιδευτικός
Ο Γιώργος Αβραμίδης, μαθητής της Ε2 τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Κιλκίς, γνωστός για τα ποδοσφαιρικά του ενδιαφέροντα και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις στα δρώμενα και γεγονότα που εκτείνονται από τα ερασιτεχνικά μέχρι τα παγκόσμια επαγγελματικά πρωταθλήματα, έκλεισε την ποδοσφαιρική του χρονιά 2019, με μια εντυπωσιακή συνάντηση με τον γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους εξαιρετικό κύριο Σταύρο Πετρακόπουλο, ανταλλάσοντας οι δυο τους Ευχές, Χρόνια πολλά, καλή πρόοδο και Υγεία.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2009 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

(Video) Χρόνια πολλά πλανήτη Γη, λένε οι Περιπατητές Κιλκίς


Χρόνια πολλά πλανήτη Γη, λένε οι Περιπατητές Κιλκίς, την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019.

Εξιχνιάσθηκαν κλοπές και απόπειρες κλοπών από καταστήματα στις Σέρρες

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου και του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ζίχνης, κλοπές και απόπειρες κλοπής, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές των Σερρών και της Καβάλας.

Βράβευση Κιλκισιωτών Πανελληνιονικών αθλητών

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Ο Αθλητικός Σύλλογος «ΑΙΑΣ» Κιλκίς σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης, στην Κατερίνη, τιμητική τελετή βράβευσης των κορυφαίων Πανελληνιονικών αθλητών και αθλητριών, που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους το έτος 2019 (1ος-2ος-3ος).

Η σημαία στη Δοϊράνη αντικαταστάθηκε! - Μπράβο στο Δήμο Κιλκίς!

Μήνυμα από τη νεοσυσταθείσα εθελοντική ομάδα "Πουθενά Σκισμένη Ελληνική Σημαία"
Μόλις προχθές η Γνώμη Κιλκίς και Παιονίας ανέδειξε το θέμα της σκισμένης Ελληνικής σημαίας στο χωριό Δοϊράνη. Δείτε εδώ: Όρε πατριώτες Κιλκισιώτες! Αυτή τη σημαία ποιος θα την αλλάξει; 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης Κιλκίς, ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης Κιλκίς 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους που παρευρέθησαν στη εκδήλωσή μας την Κυριακή 29/12, στην αναβίωση του αρχαίου εθίμου των Μωμόγερων. 

Ευχές για το νέο έτος από την ΚουΠα Κιλκίς


Κάλαντα Πρωτοχρονιάς: στίχοι ασυνάρτητοι, χωρίς νόημα!


Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
Μάλλον θα το έχετε παρατηρήσει: τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς έχουν περίεργους στίχους, ασυνάρτητους, στίχους που το νόημά τους είναι λίγο… συγκεχυμένο, που όσο και να προσπαθήσει κανείς δεν θα μπορέσει να καταλάβει το νόημά τους!

(Video) Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020 στο Κέντρο Φυσιοθεραπείας ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΗ ΓΡΟΣΗ Κιλκίς


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019 - Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2020 στο Κέντρο Φυσιοθεραπείας ΦΥΣΙΟΓΝΩΣΗ ΓΡΟΣΗ στο Κιλκίς.

Μία σύναξη - συμπόσιο από εκείνες που δίνουν περιεχόμενο στην ζωή μας

Γράφει ο Δημήτρης Γεω. Αβραμίδης
Εκπαιδευτικός
Προσκεκλημένος, πρόσφατα μαζί με την οικογένειά μου, του κυρίου Δημήτρη Σιδηρόπουλου από την Μεταμόρφωση Κιλκίς, αδελφικού φίλου του Πατέρα μου, κάτοικου Αγίου Γεωργίου Βεροίας, βρεθήκαμε στον τόπο κατοικίας του περισσότεροι από είκοσι (20) γνωστοί και φίλοι του σε μια ωραία ταβέρνα του χωριού του.